2015 Mazda 3 Hatchback - Korisničko uputstvo (in Serbian) (703 pages)

Posted on 28 Sep, 2016 by Sethhepler
Model: 2015 Mazda 3 Hatchback
File size: 7.79 MB


Other 2015 Mazda 3 Hatchback Manuals:


Преузми упутство за употребу 2015 Mazda 3 Hatchback

Ручно Опис
Da biste bili maksimalno zaštićeni, sedite čvrsto naslonjeni na naslon u uspravnom položaju. Prilikom iznenadnog kočenja ili sudara, predmeti mogu da odlete i postanu projektili koji mogu da udare i povrede putnike. Puštanje deteta da sedi na preklopljenom naslonu sedišta dok je vozilo u pokretu je posebno opasno.

Prilikom iznenadnog zaustavljanja ili manjeg sudara, dete koje se ne nalazi na odgovarajućem sedištu ili sedištu za decu i nije vezano sigurnosnim pojasom može da bude odbačeno napred, nazad ili čak bude izbačeno iz vozila što može da ima za posledicu ozbiljne povrede ili smrt. Dete u prostoru za prtljag može da bude odbačeno na druge putnike u vozilu i izazove ozbiljne povrede. Kada su nasloni sedišta podignuti, dete u prtljažniku neće moći da izađe na isti način na koji je ušlo.

Deca koja uđu u prtljažnik kroz otključani naslon zadnjeg sedišta ili otvoreni prtljažnik mogu slučajno ostati zaključana unutra. Ovo može dovesti do smrti ili oštećenja mozga usled toplotnog udara, naročito u letnjim mesecima. Uvek zaključavajte vrata i prtljažnik, a kao dodatnu predostrožnost, držite naslone zadnjih sedišta zaključane, bez obzira na to da li u vašem domaćinstvu žive i deca.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders