2015 Mazda 3 Hatchback - Brukerhåndbok (in Norwegian) (689 pages)

Posted on 9 Nov, 2015 by Ralphjoeylauren
Model: 2015 Mazda 3 Hatchback
File size: 8.74 MB


Other 2015 Mazda 3 Hatchback Manuals:


Last ned Manual 2015 Mazda 3 Hatchback

Manuell Beskrivelse
En unik bilprodusent nekter å vokse fra det, til voksenspråk kan det oversettes med den opprømtheten og, friheten som kommer fra å oppleve ren kjøreglede, men som vanlig sier barn det mye bedre og kaller det bare "Kjøre Zoom-Zoom".

Det er derfor vi bygger den slags biler vi gjør, takk for at du valgte en Mazda, skal være helt fornøyd med valget, lese denne håndboken nøye og følge anbefalingene den gir.

Regelmessig vedlikehold av bilen av et ekspertverksted hjelper til å opprettholde både, hele verden kan hjelpe deg med sin faglige serviceekspertise, deres spesialopplærte personale er best kvalifisert til å gi riktig og forsvarlig service av, for service av Mazda-biler å støtte seg til.

Du kan være sikker på at alle her i Mazda har en kontinuerlig interesse i din kjøreglede, oppbevar denne håndboken i hanskerommet slik at den er lett tilgjengelig hvis du trenger å sjekke noe å, få mest mulig ut av din Mazda, alle spesifikasjoner og beskrivelser er nøyaktige på trykketidspunktet.

Forbeholder vi oss imidlertid til enhver tid retten til å foreta endringer i spesifikasjonene uten varsel og uten forpliktelse, vær oppmerksom på at denne håndboken gjelder for alle modeller, utstyr og ekstrautstyr, hende at du finner noen beskrivelser av utstyr som ikke er installert på din bil, vi ønsker å hjelpe deg til å få mest mulig.

Fra perm til perm, kan denne håndboken, i håndboken for å best forklare hvordan, du skal få glede av din Mazda, håndboken kan du lære om funksjonene.

Når du ser symbolet nedenfor i, håndboken, betyr det ”Ikke gjør dette”, henvisninger til høyre og venstre side er, beskriver en modell med venstreratt, gjelder.

Den også modeller med høyreratt, et bra sted å starte, da det inneholder en, du vil finne flere forekomster av, situasjon som kan resultere i alvorlig.

Som kan føre til personskade eller, skade på bilen, eller begge deler, og noen ganger forslag om den, beste måten å bruke bilen på.

Symbolet nedenfor finnes på noen deler, av bilen og indikerer denne håndboken, les håndboken en detaljert forklaring, innvendig og utvendig oversikt samt identifikasjon av deler på din Mazda.

Viktig informasjon om bruk av sikkerhetsutstyr, inkludert seter, bruk av forskjellige funksjoner, blant annet nøkler, dører, speil og vinduer, informasjon om sikker kjøring og stopping, bruk av forskjellige funksjoner kjørekomfort, inkludert klimaanlegg.

Hvordan holde din Mazda i topp stand, nyttig informasjon om hva du bør gjøre hvis det oppstår et problem med bilen, viktig kundeinformasjon, inkludert garantier og tilleggsutstyr, innvendig og utvendig oversikt samt identifikasjon av deler.

Innstillingsbryter for system for overvåking av dekktrykkside 4-164, låsebryter for de elektriske vindueneside 3-41, utstyret og hvor det er montert kan variere fra bil til bil, bryter for varmetråder i bakrutenside 4-78.

Forstrammer og systemer belastningsbegrensning 2-18, tabell med barneseters egnethet forskjellige, forholdsregler for supplerende sikringssystemer (SRS) 2-39.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders