2015 Mazda 3 Hatchback - Бързо ръководство (in Bulgarian) (31 pages)

Posted on 28 Sep, 2016 by Commonperson
Model: 2015 Mazda 3 Hatchback
File size: 1.12 MB


Other 2015 Mazda 3 Hatchback Manuals:


Изтегляне 2015 Mazda 3 Hatchback

Описание
Опитайте се да натиснете волана нагоре и надолу, за да се уверите, че е заключен, Лост за преди да потеглите. Огледало за обратно виждане Автоматично затъмняващо се огледало Автоматично затъмняващото се огледало автоматично намалява заслепяването от автомобили, движещи се зад вас, при включване на запалването. Управление на електрическите прозорци Всеки прозорец може да се управлява с помощта на главните бутони за управление на вратата на водача.

Главни управляващи превключватели Прозорец до водача Затваряне Ляв заден прозорец Отваряне Преден прозорец до пасажера Десен заден прозорец За подробна информация вж. Външна и вътрешна капачка на резервоара за гориво Външна капачка на резервоара За да отворите, издърпайте ръчката за дистанционно освобождаване нагоре. Дистанционно освобождаване на Вътрешна капачка на резервоара капачката на отвора за зареждане с гориво За да отворите вътрешната капачка, завъртете я наляво.

За да затворите вътрешната капачка, завъртете Затваряне я надясно, докато чуете щракване. Системата осигурява подобрена икономия на гориво, намалени емисии на вредни газове и елиминира шума при работа на двигателя на празен ход. Натиснете педала на спирачката, а след това педала на съединителя и спрете напълно автомобила.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders