2017 Fiat Tipo 4Door Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek)

2017 Fiat Tipo 4Door Εγχειρίδιο χρήσης
Posted on 1 Feb, 2017 by Lindo
Model: 2017 Fiat Tipo 4Door


Pages: 264
File size: 6 MB

Other 2017 Fiat Tipo 4Door Manuals:


Λήψη Εγχειρίδιο »

εγχειρίδιο Περιγραφή
Για το λόγο αυτό να περίπτωση οι αερόσακοι ή οι δεν υποδεικνύει απαραίτητα μία απενεργοποιείτε πάντα τον αερόσακο του προεντατήρες μπορεί να μην δυσλειτουργία του συστήματος. Μην τοποθετείτε αντικείμενα οργάνων δείτε όσα περιγράφονται στο στην πλευρά του συνοδηγού. Για το πυροδοτείται σε περίπτωση συγκρούσεων λόγο αυτό να απενεργοποιείτε πάντα τον μεγαλύτερης σφοδρότητας από εκείνη αερόσακο του συνοδηγούόταν επάνω που απαιτείται για την ενεργοποίηση των στο κάθισμα του συνοδηγού τοποθετείται προεντατήρων.

Δεδομένου ότι οι μετωπικοί συνοδηγού μόλις βγάλετε το παιδικό αερόσακοι δεν πυροδοτούνται μετά από κάθισμα. Ο κινητήρας βλάβη στο σύστημα των καταναλώνει το οξυγόνο και παράγει προθερμαντήρων. Στην περίπτωση βλάβης ή αν περίπτωση ξαφνικών μεταβολών της ξεφορτιστεί η μπαταρία ο λεβιές ροής της κυκλοφορίας ή των οδοστρωμάτων.

Στην αντίθετη περίπτωση μπορεί να καταστρέψετε τον επιλογέα των ταχυτήτων. Οι μη σωστές εφαρμογές του χρώματος μπορεί να επηρεάσουν τη λειτουργία των αισθητήρων παρκαρίσματος. Μην τοποθετείτε αυτοκόλλητα πότο πεδίο δράσης της επάνω στην κάμερα.



Manual Cover
2017 Fiat Tipo 4Door Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek) Image

General
Year2017
MakeFiat
ModelTipo 4Door
FiletypePDF (Download)
LanguageGreek
Pages264
File size6 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders