2016 Fiat Tipo 4Door Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek)

2016 Fiat Tipo 4Door Εγχειρίδιο χρήσης
Posted on 1 Feb, 2017 by Alpha
Model: 2016 Fiat Tipo 4Door


Pages: 224
File size: 5 MB

Other 2016 Fiat Tipo 4Door Manuals:


Λήψη Εγχειρίδιο

Online Viewer

εγχειρίδιο Περιγραφή
Για το σε περίπτωση συγκρούσεων μεγαλύτερης λόγο αυτό να απενεργοποιείτε πάντα τον σφοδρότητας από εκείνη που απαιτείται αερόσακο του συνοδηγούόταν επάνω για την ενεργοποίηση των προεντατήρων. Δεδομένου ότι οι μετωπικοί συνοδηγού μόλις βγάλετε το παιδικό αερόσακοι δεν πυροδοτούνται μετά από κάθισμα. Ο κινητήρας βλάβη στο σύστημα των καταναλώνει το οξυγόνο και παράγει προθερμαντήρων.

Πάντα να βγάζετε το κλειδί από το τοποθετημένο επάνω στο πεντάλ του διακόπτη εκκίνησης όταν βγαίνετε από το συμπλέκτη ακόμα και ελαφρά. Μη χρησιμοποιείτε τη διάταξη επισημαίνεται μετοάναμμα της κλιματισμού. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε χρησι τον γρύλο για να κάνετε επισκευέςκάτω μοποιήθηκαν στις αντίστοιχες αντίστοιχη θέση του πορτμπαγκάζ.

Συνεπώς σηκώνετε το αυτοκίνητο μόνο για όσο χρειάζεται ώστε να επιτρέπεται ητοποθέτηση της ρεζέρβας. Μην προσπαθήσετε να κάνετε μία εκκίνηση ανάγκης εάν η μπαταρία είναι παγωμένη. Προτείνεται να βγάζετε το καταστρέψει τα ηλεκτρονικά συστήματα κλειδίόταν στο αυτοκίνητο υπάρχουν και τις μονάδες ελέγχου ανάφλεξης και άλλα άτομα.



Manual Cover
2016 Fiat Tipo 4Door Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek) Image

General
Year2016
MakeFiat
ModelTipo 4Door
FiletypePDF (Download)
LanguageGreek
Pages224
File size5 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders