2019 Fiat 500L Handleiding (in Dutch)

2019 Fiat 500L Handleiding
Posted on 10 Feb, 2019
Model: 2019 Fiat 500L


Pages: 260
File size: 6 MB

Other 2019 Fiat 500L Manuals:


Downloaden Handleiding »

Manual Beschrijving
Druk op knop A fig. 34 om het schuifdak in de "spoilerstand" te zetten. Druk, vanuit de spoilerstand, nogmaals en langer dan een halve seconde op de knop A om het schuifdak automatisch in de compleet geopende stand te brengen. Druk nogmaals op de knop om de automatische beweging uit te schakelen.

Gebruik knop A in handbedrijf om het schuifdak handmatig te openen. Sluiten Druk vanuit de volledig geopende stand knop A meer dan een halve seconde in: het voorste glazen ruitpaneel wordt in “spoilerstand” gebracht. Gebruik knop A in handbedrijf om het schuifdak handmatig te sluiten.

Door op knop B fig. 34 te drukken, beweegt het zonnescherm naar de achterkant van de auto, tot het volledig geopend is. Druk, bij volledig geopend zonnescherm, op de knop B: het zonnescherm beweegt naar de voorkant van de auto, tot het volledig gesloten is. Druk, tijdens het automatische openen en sluiten van het scherm, nogmaals op de knop om de beweging van het zonnescherm te onderbreken. Knop B kan in handbedrijf worden ingedrukt om het zonnescherm handmatig te openen of te sluiten.



Manual Cover
2019 Fiat 500L Handleiding (in Dutch) Image

General
Year2019
MakeFiat
Model500L
FiletypePDF (Download)
LanguageDutch
Pages260
File size6 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders