2017 Volvo XC90 Uživatelská příručka (in Czech)

2017 Volvo XC90 Uživatelská příručka
Posted on 20 Dec, 2017
Model: 2017 Volvo XC90


Pages: 598
File size: 13 MB

Other 2017 Volvo XC90 Manuals:


Stáhněte si manuál »

Manuální Popis
Teplota, kterou jste zvolili v prostoru pro cestující, odpovídá fyzikálně vnímané teplotě, na kterou má vliv teplota okolí, rychlost vzduchu, vlhkost, vystavení interiéru vozu slunci, které postupem času ovlivňují interiér a exteriér vozu. Systém zahrnuje čidlo slunečního svitu, které detekuje stranu, ze které svítí slunce do prostoru pro cestující. To znamená, že se může lišit teplota mezi pravými a levými větracími otvory, a to přesto, že pro obě strany je nastavena stejná teplota.

Prostor pro cestující ve voze Volvo je navržen tak, aby byl příjemný a pohodlný, a to dokonce i pro osoby, které trpí astmatem a kontaktními alergiemi. Materiály byly vyvinuty tak, aby bylo minimalizováno množství prachu v prostoru pro cestující. Tyto materiály přispívají rovněž ke snadnému udržování prostoru pro cestující v čistotě.

Koberce v prostoru pro cestující i v zavazadlovém prostoru jsou vyjímatelné a lze je snadno čistit. Používejte čisticí prostředky a produkty péče o vozidlo, které vyvinula společnost Volvo k čištění interiéru vozidla.


Manual Cover
2017 Volvo XC90 Uživatelská příručka (in Czech) Image

General
Year2017
MakeVolvo
ModelXC90
FiletypePDF (Download)
LanguageCzech
Pages598
File size13 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders