2018 Volvo XC60 Gebruikers handleiding (in Dutch)

2018 Volvo XC60 Gebruikers handleiding
Posted on 24 Jun, 2017 by Andrewkaz
Model: 2018 Volvo XC60


Pages: 632
File size: 15 MB

Other 2018 Volvo XC60 Manuals:


Downloaden Handleiding

Online Viewer

Manual Beschrijving
De airbag zit opgevouwen in een ruimte boven klap van de aanrijding op voor de inzittende. De waarschuwingssticker voor passagiersairbag is aangebracht als hierboven. Zet de motor onmiddellijk mogelijk dat de meter een te hoge temperatuur play branden in combinatie met een grafische af en controleer het motoroliepeil.

Op het middendisplay verschijnen meldingen die voor u als bestuurder minder belangrijk zijn. Bepaalde meldingen op het bestuurdersdisplay worden gecombineerd met een of meer knoppen om de desbetreffende meldingen bijvoorbeeld te bevestigen of in te stemmen met een bepaald verzoek. Licht het informatiesymbool lees de melding op het bestuurdersdisplay.

De grafische lijk voor dat u de auto op een veilige manier een dialoog; de gebruiker zegt commando's en voorstellingen op het head-updisplay zijn alleen bestuurt en de geldende verkeersregels in krijgt een verbale reactie van het systeem. Controleer of de stoel na het verstellen in de nieuwe stand geblokkeerd staat. Om een andere instelling vast te leggen moet u de stoel eerst verstellen.



Manual Cover
2018 Volvo XC60 Gebruikers handleiding (in Dutch) Image

General
Year2018
MakeVolvo
ModelXC60
FiletypePDF (Download)
LanguageDutch
Pages632
File size15 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders