2011 Volvo V70 - Instruktionsvejledning (in Danish) (322 pages)

Posted on 9 Jul, 2015 by Italiancito
Model: 2011 Volvo V70
File size: 5.07 MB


Other 2011 Volvo V70 Manuals:


Hent Manual 2011 Volvo V70

Manual Beskrivelse
Konstrueret med din og dine passagerers sikkerhed og komfort, med henblik på at overholde de gældende sikkerheds- og miljøkrav, for at øge din køreglæde anbefaler vi, at du gør dig fortrolig med, udstyret, anvisningerne og vedligeholdelsesoplysningerne i denne.

Start af motor – Flexifuel 102, start af motor – eksternt batteri 104, firehjulstræk – AWD (All Wheel Drive)* 110, rSE - Rear Seat Entertainment system Dual Screen* 155.

DSTC – Stabilitets- og traktionskontrolsystem 161, driver Alert System – DAC* 183, driver Alert System - LDW* 186, bLIS* - Blind Spot Information System 192.

Hjul og dæk, dimensioner og tryk, en god måde at lære sin nye bil kende er, læse instruktionsbogen, helt inden den første, bekendtskab med nye funktioner og få råd om.

Hvordan du bedst håndterer bilen i forskellige, situationer samt lærer at gøre brug af alle bilens, og illustrationer, der er anført i instruktionsbogen, er ikke bindende, ud over standardudstyret beskrives også valgfrit udstyr (fabriksmonteret udstyr) og andet tilbehør (eftermonteret ekstraudstyr).

Det udstyr, der er beskrevet i instruktionsbogen, er ikke tilgængeligt i alle biler - de har forskelligt udstyr, afhængigt af tilpasninger til forskellige markeders behov og nationale eller, hvis du er i tvivl om, hvad der er standard eller, findes i menu- og meddelelsestekster på informationsdisplayet (f, advarsels-tekster oplyser om risiko personskade.

I bilen er der forskellige typer mærkater, som, skal formidle vigtig information på en enkel og, vigtigt-tekster oplyser om risiko materielle skader, oBS-tekster giver råd eller tips, der gør det.

Visse oplysninger i instruktionsbogen gives i en, et tillæg til den tekst, de henviser til via nummeret, bruges bogstaver i stedet tal som henvisning, i bilen findes der displayer til visning af meddelelsestekster.

Markeres i instruktionsbogen ved, teksten er, sorte ISO-symboler på gult advarselsfelt, hvid, for at angive tilstedeværelse af fare der, hvis, advarslen ignoreres, kan medføre alvorlig personskade eller dødsfald.

Procedurer, der omfatter ting, der skal gøres i, en bestemt rækkefølge, er i instruktionsbogen, når en anvisning med flere trin ledsages af, en serie illustrationer, har hvert trin samme.

Hvide ISO-symboler og hvid tekst/billede på, sort eller blåt advarselsfelt og meddelelsesfelt, bruges for at angive tilstedeværelse af fare der, hvis advarslen ignoreres, kan medføre skader.

Nummererede lister med bogstaver forekommer ved serier af illustrationer, hvor, den indbyrdes rækkefølge af anvisningerne ikke er relevant, de mærkater, der vises i instruktionsbogen, er ikke altid præcise afbildninger af dem, der.

Netop din bil, findes på den respektive, hvis en anvisning med flere trin ikke ledsages, af en serie illustrationer, er de enkelte trin nummereret på normal vis, udpeges, benyttes røde cirkler med et tal.

Når der forekommer en opremsning i instruktionsbogen, benyttes en punktliste, `` Dette symbol er placeret længst nede til, højre, når et afsnit fortsætter på næste opslag.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders