2009 Volvo V50 - Gebruikers handleiding (in Dutch) (306 pages)

Posted on 9 Jul, 2015 by Stepmuel
Model: 2009 Volvo V50
File size: 8.26 MB


Other 2009 Volvo V50 Manuals:


Downloaden Handleiding 2009 Volvo V50

Manual Beschrijving
DANK U DAT U GEKOZEN HEBT VOOR VOLVO, wij hopen dat u jarenlang rijplezier van uw Volvo zult hebben, bij het ontwerp hebben veiligheid en comfort van u en uw passagiers vooropgestaan, om nog meer plezier van uw auto te hebben, raden wij u aan.

Om vertrouwd te raken met de uitrusting, de instructies en de, overzicht auto's met het stuur links, overzicht auto's met het stuur rechts, * Optie/accessoire, zie Inleiding voor meer informatie.

Een goede manier om vertrouwd te raken met, uw nieuwe auto is om het instructieboekje te, lezen, idealiter voordat u uw eerste rit maakt, zo maakt u kennis met nieuwe functies, krijgt.

Met de auto kunt omgaan en leert u hoe u optimaal gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die uw auto biedt, de in het instructieboekje beschreven uitrusting is niet op alle auto's aanwezig, instructieboekje ook de opties (van fabriekswege gemonteerde uitrusting) en bepaalde, volvo-dealer voor informatie over wat tot de.

Standaarduitrusting behoort en wat tot de, de uitrusting van de auto's van Volvo hangt af, van de verschillende behoeften op de diverse, markten en de landelijke en/of regionale weten regelgeving.

Afbeeldingen in dit instructieboekje zijn niet, alle soorten opties staan aangegeven met een, het aanbod aan opties kan voor alle auto's gelden, maar soms alleen voor bepaalde uitvoeringen en/of bepaalde markten, opties worden in de fabriek gemonteerd en.

Neem voor meer informatie contact op met uw, geven aan dat er gevaar voor letsel bestaat, teksten met het kopje BELANGRIJK geven, aan dat er gevaar voor materiële schade.

En adviezen die het gebruik van bepaalde, in het instructieboekje komt informatie voor, de vorm van een voetnoot onder aan de, op de tekst waar het nummer van de voetnoot.

Tabel verwijst, worden letters gebruikt plaats, in de auto zijn displays aanwezig waarop meldingen kunnen worden weergegeven, displaymeldingen worden in het instructieboekje in iets groter formaat en het grijs, de menuteksten en displaymeldingen van het.

Er zitten verschillende soorten stickers de, auto om belangrijke informatie op een simpele, en duidelijke manier over te dragen, in de auto zijn van de onderstaande aflopende.

Zwarte ISO-symbolen in een oranje waarschuwingsveld, witte tekst/afbeelding een zwart, witte ISO-symbolen een zwart symboolveld, witte tekst/afbeelding een zwart tekstveld, zo nodig dient de sticker blauw van kleur te.

Vermeden wordt, kan resulteren lichte, witte ISO-symbolen en een witte tekst/afbeelding een zwart tekstveld, procedures met handelingen die een, wanneer er een reeks afbeeldingen bij een.

Stapsgewijze instructie bestaat, zijn de verschillende stappen van de instructie op, dezelfde manier genummerd als de bijbehorende afbeeldingen, als voor de instructies bij een reeks afbeeldingen de onderlinge volgorde niet relevant is, worden de instructies voorafgegaan door letters, wanneer er geen reeks afbeeldingen bij een.

Stapsgewijze instructie bestaat, zijn de verschillende stappen op de standaardmanier, op overzichtsfiguren die de positie van, cijfer wordt gehanteerd de positielijst bij.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders