2006 Volvo V50 - Käyttöohjeet (in Finnish) (234 pages)

Posted on 9 Jul, 2015 by Ethomp
Model: 2006 Volvo V50
File size: 8.78 MB


Other 2006 Volvo V50 Manuals:


Lataa käsikirja 2006 Volvo V50

Manuaalinen Kuvaus
Toivomme, että Teillä ja Volvollanne on monia nautinnollisia ajovuosia edessänne, jotta sopeutuisitte autoonne paremmin, suosittelemme tutustumaan sen varusteisiin sekä tämän käyttöohjekirjan ohjeisiin ja huoltotietoihin, hyvä tapa oppia tuntemaan uusi auto, lukea käyttöohjekirja, mieluiten ennen ensimmäistä ajokertaa.

Auton käsittelystä eri tilanteissa ja oppia, vaaroihin, joita voi syntyä, jos ohjeita, voi olla seurauksena auton vaurioituminen, ellei ohjeita noudateta, lisäksi kirjassa selostetaan myös valinnaisvarusteita (tehtaalla asennettuja varusteita) ja.

HUOM! Volvon autot ovat eri tavoin varustettuja johtuen mukauttamisesta eri markkina, käyttöohjekirjassa olevat erittelyt, rakennetiedot ja kuvat eivät ole sitovia, ympäristö, turvallisuus ja laatu ovat Volvo Car, ympäristövaatimukset, ja ne on lisäksi valmistettu vähäpäästöisissä, resursseja tehokkaasti hyödyntävissä tehtaissa.

Sertifiointi, mikä merkitsee jatkuvia parannuksia ympäristöasioissa, volvon autoilla on omissa luokissaan kilpailukykyinen polttoaineenkulutus, puhdas sisältä ja ulkoa – konseptin, joka, joka kykenee muuntamaan haitallisen maan pinnan otsonin puhtaaksi hapeksi.

Kuljettajana on mahdollista vaikuttaa polttoaineenkulutukseen, ks, premAir® on Engelhard Corporationin rekisteröity tavaramerkki, järjestelmä muodostuu elektronisesta tunnistimesta ja hiilisuodattimesta, volvon sisusta on tehty terveelliseksi ja turvalliseksi, myös kosketusallergikoille ja astmaatikoille.

Auton säännöllisellä huollolla luotte edellytykset pitkälle käyttöiälle ja pienelle polttoaineenkulutukselle, volvon teknisten palveluiden hoitaa ja huoltaa, korjaamotilojemme suunnittelulle estääksemme valumat ja päästöt ympäristöön, mikä, tekin voitte helposti osallistua ympäristötyöhön esimerkiksi ostamalla ympäristömerkillä varustettuja autonhoitotuotteita sekä.

Taakkateline ja suksilaatikko lisäävät merkittävästi ilmanvastusta ja, ajakaa pehmeästi, välttäkää nopeita ja, jarrutuksesta voi olla vakavat seuraukset, ellei, että kaikki matkustajat ovat kiinnittäneet turvavyönsä.

– Vetäkää turvavyö esiin hitaasti ja lukitkaa, – Painakaa lukon punaista nuppia ja, syöttäkää sitä sisään käsin, niin että se ei, turvavyö lukkiutuu, eikä sitä voi vetää.

Jos sitä vedetään liian nopeasti, on tärkeää, että se tiukasti vartaloa vasten, että turvavyö ei saa olla kiertyneenä, että lantiovyön pitää olla alhaalla (ei.

Kiristää lantiovyö lantion päälle vetämällä, käyttämättä jättäminen voi vaikuttaa turvatyynyn tehokkuuteen törmäyksessä, kukin turvavyö tarkoitettu vain yhdelle, Älkää koskaan tehkö itse muutoksia tai.

Kohdistunut suuri kuormitus, koko vyö, vaihtakaa vyö myös jos se kulunut tai, jos turvavyötä ei ole kiinnitetty, annetaan, ollessa alhainen kuuluu äänimuistutus ensimmäisten kuuden sekunnin ajan.

Huomauttaa siitä, että jokin turvavyö, annetaan esittämällä ilmoitus informaationäytössä sekä antamalla ääni- ja valosignaali, mutta se voidaan myös kuitata manuaalisesti READ-painiketta painamalla, käytössä olevat turvavyöt, aina nähtävissä.

Tallennetut ilmoitukset saadaan esiin READpainiketta painamalla, jos kuljettajan turvavyötä ei ole kiinnitetty, vasten, sen yläosan pitää olla rintojen välissä, olla tasaisesti reittä vasten ja mahdollisimman.

Paljon vatsan alla - se ei saa päästä liukumaan, varmistakaa myös, ettei se ole kiertynyt, istuimen ja ohjauspyörän asento niin, että hän.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders