2006 Volvo V50 - Ägarmanual (in Swedish) (229 pages)

Posted on 10 Jul, 2015 by Walt Jizzney
Model: 2006 Volvo V50
File size: 2.74 MB


Other 2006 Volvo V50 Manuals:


Hämta Manuell 2006 Volvo V50

Manuell Beskrivning
Vi hoppas Du kommer att få glädje av många års körning i Din Volvo, volvo är en av världens säkraste personbilar, för att öka Din trivsel med bilen rekommenderar vi att Du bekantar Dig med utrustning, anvisningar och underhållsinformation i denna, tack för att Du valde Volvo.

Ett bra sätt att lära känna sin nya bil är att läsa, med nya funktioner, får råd om hur bilen bäst, ska hanteras i olika situationer och lär dig, utnyttja bilens alla finesser på bästa sätt.

Varningstexter visar på risk för att personskada kan uppstå om inte instruktionerna, viktigttexter visar på en risk för att bilen, kan skadas om inte instruktionerna följs, den utrustning som beskrivs i instruktionsboken finns inte i alla bilmodeller.

OBS! Volvos bilar är olika utrustade, marknaders behov och nationella eller lokala, och illustrationer som finns i instruktionsboken är inte bindande, rätten att göra ändringar utan föregående.

Miljöomsorg, säkerhet och kvalitet är Volvo, miljökrav och är dessutom tillverkad i en av, vilket leder till ständiga förbättringar inom, samtliga Volvomodeller har EPI (Environmental Product Information) miljövarudekla.

Volvos bilar har konkurrenskraftig bränsleförbrukning i sina respektive klasser, som förare är det möjligt att påverka bränsleförbrukningen, se s, din Volvo är tillverkad enligt konceptet, marknära ozon till rent syre under färd.

(Interior Air Quality System) säkerställer att, luften i kupén är renare än luften utanför i trafikerad miljö, systemet består av en elektronisk sensor och, marknära ozon och kolväten hindras av.

Interiören i en Volvo är utformad för att vara, hälsosam och säker, även för kontaktallergiker och astmatiker, stor vikt vid att välja miljöanpassade material, därmed uppfyller de också kraven i den.

Ekologiska standarden Öko-Tex 100, ett stort, skapar du förutsättningar för lång livslängd, får förtroendet att laga och underhålla bilen, miljökrav på hur våra verkstadslokaler ska.

Utformas för att förhindra spill och utsläpp till, uppsamling och sortering av det gasformiga, flytande och fasta avfallet som vi får i verkstäderna, kunnande och de verktyg som behövs för att.

Det är enkelt att själv bidra till att spara miljön, här följer några råd om hur du kan spara på, av de högre däcktrycken som Volvo, töm bilen på onödiga saker.

Om bilen är utrustad med motorvärmare, kör mjukt, undvik snabba och onödiga, använd motorbromsen, släpp gasen och, osäker på hur denna typ av avfall ska.

Genom att följa dessa råd kan du sänka, ökar eller nöjet med bilkörningen minskar, sparar bilen, pengar och jordens resurser, en inbromsning kan få svåra följder om inte.

Samtliga passagerare tagit på sig säkerhetsbältet, i baksätet slungas fram mot framstolarnas, – Dra långsamt ut bältet och lås fast det.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders