2016 Volvo S60 - Sensus Infotainment (in Dutch) (98 pages)

Posted on 9 Jul, 2015 by Mynas
Model: 2016 Volvo S60
File size: 2.85 MB


Other 2016 Volvo S60 Manuals:


Downloaden Handleiding 2016 Volvo S60

Manual Beschrijving
DANK U DAT U GEKOZEN HEBT VOOR VOLVO, wij hopen dat u jarenlang rijplezier van uw Volvo, om nog meer plezier van uw auto te hebben, support en informatie over de auto op.

Audio en media - algemene audio-instellingen, audio en media - geavanceerde audioinstellingen, * Optie/accessoire, zie Inleiding voor meer informatie, alarm bij ernstige ongelukken en calamiteiten.

Afspelen en navigeren bij DVD* Video, camerahoek bij het afspelen van DVD*, afspelen en navigeren bij externe audiobron*, dit supplement vormt een aanvulling op de.

Raadpleeg bij twijfel over een van de autofuncties eerst de gebruikershandleiding, antwoord op verdere vragen wordt geadviseerd contact op te nemen met een dealer, neem bij twijfel over de standaarduitrusting, opties/accessoires contact op met een Volvodealer.

Volvo Sensus vormt het hart van uw persoonlijke Volvo-beleving en maakt communicatie, mogelijk tussen u, uw auto en de wereld, omvat intuïtieve functies voor meer rijplezier, afbeeldingen in dit supplement zijn niet bindend.

Alle soorten opties staan aangegeven met, in het supplement staan behalve de standaarduitrusting ook de opties (van fabriekswege gemonteerde uitrusting) en bepaalde, welke uitrusting aanwezig is hangt af van de, verschillende behoeften op de diverse markten en de landelijke en/of regionale wet- en.

De gebruikershandleiding is te downloaden als app (geldt voor bepaalde modellen, de app biedt tevens video's en doorzoekbare informatie en eenvoudige navigatie, dankzij de intuïtieve navigatiestructuur kunt u, altijd toegang krijgen tot hulp, informatie en.

Sensus biedt u diverse oplossingen voor aansluiting* op de rest van de wereld en de, mogelijkheid tot intuïtieve bediening van de, volvo Sensus presenteert tal van functies van, uiteenlopende autosystemen op overzichtelijke wijze op het display van de middenconsole.

Personalisering van de auto met een eenvoudig te hanteren bedieningsinterface, van de auto, Audio en media, Klimaat en dergelijke, op de homepage en supportsite van Volvo, cars vindt u meer informatie over uw auto.

Vanaf de homepage kunt u tevens doorlinken, naar My Volvo, een persoonlijke internetpagina voor u en uw auto, met de knoppen en bedieningselementen op, de middenconsole en het rechter toetsenblok* op het stuurwiel kunt u functies activeren en deactiveren en tal van instellingen verrichten.

Instellingen getoond die verband houden met, het besturen en bedienen van de auto, zoals, city Safety, sloten en alarm, automatische, bij het indrukken van RADIO, MEDIA, TEL.

*,NAV* en CAM* kunt u andere bronnen, systemen en functies activeren, zoals AM, fM, CD, DVD*, TV*, Bluetooth®*, navigatie* en, locatie van de knoppen afhankelijk van de.

Gekozen uitrusting en de desbetreffende markt, voor meer informatie over alle functies/systemen, zie de desbetreffende hoofdstukken, audio en media - RADIO, MEDIA, TEL*, zie de desbetreffende hoofdstukken dit.

Fabrieksinstellingen - MY CAR, zie MY, de informatie is alleen beschikbaar, als de auto uitgerust met iets dergelijks, qR-code hieronder om de pagina te bezoeken.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders