2017 Toyota Yaris Hybrid - Instruktionsbog (in Danish) (504 pages)

Posted on 21 Nov, 2016 by AlphaCent
Model: 2017 Toyota Yaris Hybrid
File size: 42.22 MB


Other 2017 Toyota Yaris Hybrid Manuals:


Hent from Toyota.com

Manual Beskrivelse
For at gøre forklaringen lettere viser følgende illustration alle advarselslamper og indikatorer med lys. Du skal i så fald gribe om håndtaget på førerdøren eller benytte den trådløse fjernbetjening eller den mekaniske nøgle til at låse dørene op. Du kan miste herredømmet over bilen og forårsage en ulykke med døden eller alvorlige kvæstelser til følge.

Ellers kan rattet pludselig flytte sig og muligvis forårsage en ulykke med død eller alvorlig kvæstelse til følge. Vedvarende brug af bremserne kan føre til overophedning og nedsættelse af virkeevnen. Træk kontaktarmen tilbage mod dig selv til midterpositionen for at slukke for fjernlyset.

I varmt vejr kan komprimeret brændstof sprøjte ud af påfyldningsstudsen og forårsage skade. Spildt brændstof kan skade bilen ved fx at få emissionskontrolsystemet til at fungere forkert eller beskadige dele af brændstofsystemet eller lakken på bilen. Føreren har altid ansvaret for at være opmærksom på omgivelserne og for at køre sikkert.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders