2017 Toyota Yaris Hybrid - Handleiding (in Dutch) (508 pages)

Posted on 9 Dec, 2016 by Silenceo
Model: 2017 Toyota Yaris Hybrid
File size: 34.03 MB


Other 2017 Toyota Yaris Hybrid Manuals:


Download from Toyota.com

Manual Beschrijving
Anders kan het kind ernstig letsel oplopen als bij een aanrijding de side airbags worden opgeblazen. Dit voorkomt dat inzittenden hierdoor bij hard remmen of uitwijken of bij een ongeval letsel oplopen. Maak de gordel als deze niet goed strak getrokken is weer los en plaats de blokkeerclip weer.

Zet het kind en vast met de veiligheidsgordel beveili volgens de aanwijzingen van de fabrikant en steek de gin g gesp in de gordelsluiting. Controleer of de schoudergordel goed over de schouder van het kind loopt en het heupgedeelte zo laag mogelijk ligt. Controleer als er een zitkussen geplaatst is altijd of de schoudergordel over het midden van de schouder van het kind loopt.

Laat het hybridesysteem niet draaien op een plaats waar sneeuw de afvoer van de uitlaatgassen zou kunnen hinderen. Zorg ervoor dat u de eigenschappen van uw auto goed leert kennen en gebruik de functies voorzichtig. De afbeelding dient slechts ter illustratie en wijkt mogelijk af van de werkelijkheid.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders