2016 Toyota Yaris Hybrid - Navigasjon (in Norwegian) (240 pages)

Posted on 21 Apr, 2016 by Varagor
Model: 2016 Toyota Yaris Hybrid
File size: 12.12 MB


Other 2016 Toyota Yaris Hybrid Manuals:


Last ned from Toyota.com

Manuell Beskrivelse
Se ”Brukerhåndboken” for mer informasjon angående følgende element, forekomst av navigasjonsfunksjonalitet kan bekreftes ved hjelp av følgende, Biler uten smart inngangs- og startsystem, når tenningsbryteren settes i ”ACC”- eller ”ON”-stilling, vil startskjermbildet vises og systemet starte.

Biler med smart inngangs- og startsystem, når tenningsbryteren settes i ACC- eller IG ON-modus (ON), vises, startskjermbildet og systemet kan tas i bruk,  Ett av følgende skjermbilder vil vises.

Symbolet med en sirkel med en skråstrek gjennom den betyr ”Ikke”, ”Ikke gjør dette” eller ”Ikke la dette skje”, utføres for å betjene brytere og andre enheter, indikerer utfallet av en handling (f.

NINFORMASJON FOR HYBRIDBILER ER SKREVET I PARENTES VED, ulike skrivestiler bensin- og hybridbiler, når settes i ACC- eller IG-ON-modus*1 *2, vil, denne brukerhåndboken forklarer betjeningen av navigasjons-/multimediesystemet.

Skjermbildene i dette dokumentet og de faktiske bildene av navigasjons-/multimediesystemet kan avvike noe avhengig av om funksjonene og/eller en kontrakt fantes og kartdataene som var tilgjengelige på tidspunktet dette, vær oppmerksom på at innholdet i denne brukerhåndboken kan avvike fra navigasjons-/multimediesystemet i noen tilfeller, slik som når programvaren til, navigasjonssystemet er blant det mest teknologisk avanserte biltilbehøret som, globale posisjoneringssystemet) som styres av USAs forsvarsdepartement.

Ved hjelp av disse signalene og andre bilfølere viser systemet din nåværende, posisjon og hjelper deg å finne veien til destinasjonen, navigasjonssystemet er utviklet for å velge den beste ruten fra utgangspunkt til, kan noen ganger være raskere enn de beregnede rutene.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders