2016 Toyota Yaris Hybrid Handleiding (in Dutch)

2016 Toyota Yaris Hybrid Handleiding
Posted on 31 Aug, 2016 by JayCee
Model: 2016 Toyota Yaris Hybrid


Pages: 504
File size: 34 MB

Other 2016 Toyota Yaris Hybrid Manuals:


Download from Toyota.com

Online Viewer

Manual Beschrijving
Ook kunnen kinderen zich bezeren als ze met de aansteker, de elektrisch bedienbare ruiten, het zonnescherm van het panoramadak of andere systemen in de auto spelen. Verder kan de temperatuur in de auto zo hoog oplopen of zo ver dalen dat dat kinderen fataal kan worden. Als u dat niet doet, kan de vloermat van de bestuurder gaan schuiven, wat de bediening van de pedalen tijdens het rijden kan hinderen.

Voorwerpen onder de voorstoelen kunnen klem komen te zitten in de be stoelslede, waardoor de stoelen wellicht niet goed vergrendeld worden. Als u zich tijdens het rijden moe of slaperig voelt, moet u zichzelf niet dwingen om verder te rijden, maar direct een pauze nemen. Gebruik geen veiligheidsgordel voor twee personen tegelijk, ook niet als de tweede persoon een kind is.

De veiligheidsgordels zijn het meest effectief als de inzittenden rechtop en goed tegen de rugleuning zitten. Als de veiligheidsgordel niet op de juiste wijze gedragen wordt, kan niet alleen de zwangere vrouw zelf, maar ook het ongeboren kind ernstig letsel oplopen bij plotseling remmen of een aanrijding. Als de veiligheidsgordel 1 om de nek van het kind draait, kan het kind stikken of ernstig letsel oplopen.



Manual Cover
2016 Toyota Yaris Hybrid Handleiding (in Dutch) Image

General
Year2016
MakeToyota
ModelYaris Hybrid
FiletypePDF (Download)
LanguageDutch
Pages504
File size34 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders