2017 Toyota RAV4 - Instruktionsbog (in Danish) (756 pages)

Posted on 12 Sep, 2016 by VergeiNah
Model: 2017 Toyota RAV4
File size: 92.94 MB


Other 2017 Toyota RAV4 Manuals:


Hent from Toyota.com

Manual Beskrivelse
Dette tilbehør kan forhindre korrekt aktivering af sideairbaggene, sætte systemet ud af funktion eller medføre, at sideairbaggene udløses uden årsag, med død eller alvorlig tilskadekomst til følge. Brug et børnesikringssystem, som passer til barnet, indtil barnet bliver stort nok til at bruge bilens sikkerhedssele korrekt. Børn kan også komme til skade, hvis de leger med ruderne, soltaget (hvis monteret) eller andet udstyr i bilen.

Husk endvidere på, at temperaturen i kabinen kan blive såvel meget høj som meget lav, hvilket kan være farligt for børn. Der kan bruges andre børnesikringssystemer, som er forskellige fra dem, der er anført i skemaet, men systemernes egnethed skal tjekkes omhyggeligt med producenten af det pågældende børnesikringssystem og forhandleren af sæderne. Hvis barnet i børnesikringssystemet sidder i en meget opret stilling, kan ryglænet indstilles til den mest behagelige position.

Det kan medføre dødsfald eller alvorlig personskade i tilfælde af en hård opbremsning, skarp drejning eller en ulykke. Ifølge ulykkesstatistikkerne vil barnet være bedre sikret på bagsædet end på forsædet, når det er fastspændt forsvarligt. Hvis det ikke er fastgjort forsvarligt, kan det medføre død eller hed alvorlig kvæstelse af barnet i tilfælde af en hård opbremsning, skarp drejning eller en ulykke.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders