2015 Toyota RAV4 - Instruktionsbog (in Danish) (764 pages)

Posted on 18 Aug, 2015 by Neue Mage
Model: 2015 Toyota RAV4
File size: 35.88 MB


Other 2015 Toyota RAV4 Manuals:


Hent from Toyota.com

Manual Beskrivelse
Sådan forstås målere og instrumenter, de forskellige, Åbning og lukning af døre og vinduer, indstillinger før, betjening og anbefalinger, der er nødvendige, bilens specifikationer, funktioner, der kan tilpasses.

*: Bluetooth er et registreret varemærke tilhørende Bluetooth SIG, Inc, hvis du tror, der er, ejere af modeller udstyret med navigationssystem eller multimediesystem bedes læse instruktionsbogen til navigations- og multimediesystemet, hvor der er flere oplysninger om nedennævnte udstyr, vær opmærksom på, at denne instruktionsbog gælder samtlige modeller.

Alle specifikationer i denne instruktionsbog var gældende på trykketidspunktet, ret til at foretage ændringer uden varsel, den bil, der vises på illustrationerne, kan være anderledes end din bil mht, tilbehør og reservedele til din Toyota samt modifikation af den.

Der findes både originale Toyota-reservedele og uoriginale reservedele til, originale Toyota-tilbehør i bilen skal udskiftes, anbefaler Toyota, at du anvender originale Toyota-reservedele eller originalt Toyota-tilbehør, også anvende reservedele eller tilbehør af tilsvarende høj kvalitet, påtager sig intet ansvar for og giver ingen garanti reservedele og tilbehør.

Som ikke er originale Toyota-produkter, heller ikke for udskiftning eller montering af sådanne produkter, installation af et RF-sendersystem i bilen kan påvirke elektroniske systemer, derfor bør du rådføre dig med en autoriseret Toyota-forhandler/-reparatør, eller andre kvalificerede fagfolk om sikkerhedsforanstaltninger og særlige.

Instruktioner for installation af et RF-sendersystem, yderligere oplysninger om frekvensbånd, effektniveau, antenneplacering og, installationsforskrifter ved installation af RF-sendere kan fås på anmodning, hos en autoriseret Toyota-forhandler/-reparatør eller andre kvalificerede.

SRS-airbaggene og selestrammerne i din Toyota indeholder eksplosive kemikalier, og bortskaffes af en autoriseret Toyota-forhandler/-reparatør eller andre kvalificerede fagfolk, før bilen sendes til ophugning, dem på en miljømæssigt forsvarlig måde, kørsel i påvirket tilstand: Kør ikke bilen, hvis du har drukket alkohol eller.

Anvender medicin, der påvirker din evne til at køre bil, typer medicin nedsætter reaktionsevnen og koordineringsevnen og påvirker, dømmekraften, hvilket kan føre til ulykker, der kan medføre døden eller, defensiv kørsel: Kør altid på en defensiv måde.

Distraktion af føreren: Hav altid fuld opmærksomhed på kørslen, der kan distrahere føreren, som fx at indstille knapper og kontakter, tale i, mobiltelefon eller at læse, kan resultere i sammenstød med død eller alvorlig kvæstelse af dig, dine passagerer eller andre til følge, lad aldrig børn være alene i bilen, og lad aldrig børn holde eller bruge.

Børn vil muligvis kunne starte bilen eller sætte den i frigear, komme til skade, hvis de leger med ruderne, soltaget eller andet udstyr i, høj som meget lav, hvilket kan være farligt børn, forklarer et forhold som, hvis det ikke overholdes, kan medføre.

Død eller alvorlig kvæstelse af personer, beskadigelse af eller en fejl ved bilen og dens udstyr, angiver resultatet af en handling (f, må ikke gøre dette" eller "Du.

Søgning ud fra symptom eller, låsning/oplåsning med den mekaniske nøgle*1 S, fjernelse af dug på spejlene S, forholdsregler i forhold til vinteren S.

Forebyggelse af tilisning (afiser til vinduesvisker)*1 S, forholdsregler i forbindelse med bilvask S, sådan klares et fladt dæk S, pærer i de udvendige lygter til kørslen.

Hjælp til start på bakke (HAC) S, hjælpesystem til kørsel ned ad bakke, sådan sætter du gearvælgeren i R S.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders