2015 Toyota RAV4 - Ägarmanual (in Swedish) (674 pages)

Posted on 13 Feb, 2016 by Challenger
Model: 2015 Toyota RAV4
File size: 38.89 MB


Other 2015 Toyota RAV4 Manuals:


Hämta from Toyota.com

Manuell Beskrivning
Hur du läser av instrument och mätare, olika, Öppna och stänga dörrar och fönster, inställningar innan, anvisningar och råd som är nödvändiga för körning, skötsel av din bil samt underhållsrutiner.

Att göra vid funktionsstörningar eller i en nödsituation, så här läser du den här, *: Bluetooth är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth SIG, Inc, om du kör slut på bränslet.

Modeller med navigationssystem eller multimediasystem, se instruktionsboken till navigations/multimediasystemet beträffande uppgifter, lägg märke till att instruktionsboken gäller flera modeller och beskriver samtliga utföranden, inklusive utrustning som inte är standard, samtliga specifikationer och uppgifter i instruktionsboken är de som gällde vid, rätten att när som helst ändra specifikationerna utan föregående meddelande.

Toyota strävar efter att tillhandahålla en svensk text som är så korrekt som, möjligt, men vi friskriver oss från skadeståndsansvar när det gäller eventuella, tillbehör, reservdelar och ändringar av din Toyota, det finns idag ett stort utbud av originalreservdelar och tillbehör till din Toyota.

Såväl som produkter från andra leverantörer, toyota behöver bytas rekommenderar Toyota att Toyota originaldelar eller, garanterar reservdelar eller tillbehör som inte är Toyota originaldelar, och inte, heller för utbyte eller monteringsarbete som innefattar sådana delar.

Grund av användning av icke-originaldelar eller tillbehör på din Toyota, installation av RF-sändare i bilen kan påverka bilens elektroniska system, kontrollera med en auktoriserad Toyota-återförsäljare eller -verkstad, eller, annan verkstad med motsvarande kvalifikationer och utrustning beträffande.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders