2016 Toyota Prius Brukerhåndbok (in Norwegian)

2016 Toyota Prius Brukerhåndbok
Posted on 2 Sep, 2016 by Callicles
Model: 2016 Toyota Prius


Pages: 668
File size: 67 MB

Other 2016 Toyota Prius Manuals:


Last ned from Toyota.com

Online Viewer

Manuell Beskrivelse
Vær oppmerksom på at denne instruksjonsboken dekker alle varianter og forklarer alt utstyr, ekstrautstyr innbefattet. Jeg anbefaler at du leser nøye igjennom bøkene og følger våre råd, så du får glede av bilen i mange år. Vi anbefaler derfor at du følger fabrikkens vedlikeholdsprogram, og du er derved sikret at bilen yter maksimalt, er økonomisk, driftssikker og miljøvennlig.

Dette vil dessuten sikre deg dine rettigheter i tilfelle det skulle oppstå feil eller mangler med bilen i garantiperioden. Avhengig av spesifikasjonene kan de avbildede bilene avvike fra bilen din når det gjelder farger og utstyr. Deler og kabler under høyspenning i hybridbiler avgir omtrent samme mengde elektromagnetiske bølger som konvensjonelle bensindrevne biler og elektriske husholdningsapparater, til tross for at de har elektromagnetisk skjerming.

Hvis bilen kasseres med kollisjonsputene og beltestrammerne for sikkerhetsbeltene intakt, kan disse forårsake ulykker, for eksempel brann. Vær forberedt på at andre bilførere eller fotgjengere kan gjøre feil, og vær klar til å unngå ulykker. Det er også fare for at barn kan skade seg selv ved å leke med vinduene, soltaket eller annet utstyr i bilen.



Manual Cover
2016 Toyota Prius Brukerhåndbok (in Norwegian) Image

General
Year2016
MakeToyota
ModelPrius
FiletypePDF (Download)
LanguageNorwegian
Pages668
File size67 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders