2015 Toyota Prius Návod k obsluze (in Czech)

2015 Toyota Prius Návod k obsluze
Posted on 12 Sep, 2016 by ScratchFive
Model: 2015 Toyota Prius


Pages: 704
File size: 60 MB

Other 2015 Toyota Prius Manuals:


Ke stažení from Toyota.com

Manuální Popis
Jejich nedodržení může způsobit posunutí podlahové rohože řidiče, což může překážet činnosti pedálů během jízdy. Předepínače se neaktivují v případě slabšího čelního nárazu, slabšího bočního nárazu, zadního nárazu nebo převrácení vozidla. Pro připoutání dítěte používejte patřičný dětský zádržný systém, dokud dítě nebude dostatečně velké, aby mohlo použít bezpečnostní pásy ve vozidle.

Sedadlo by mělo být nastaveno dle výše uvedených doporučení, přičemž stále musíte dosáhnout na pedály, volant a dobře vidět na ovládací prvky přístrojového panelu. Sedadlo spolujezdce vpředu by mělo být co nejdále od airbagu, jak je to možné, s opěradlem nastaveným tak, aby spolujezdec vpředu seděl vzpřímeně. Kojenci nebo děti, kteří jsou příliš malí na to, aby mohli použít bezpečnostní pás, by měli být připoutáni pomocí dětského zádržného systému.

Takové příslušenství může bránit správné aktivaci bočních airbagů, vyřadit systém nebo způsobit nahodilé nafouknutí bočních airbagů, což může způsobit smrtelné nebo vážné zranění. Jinak to může způsobit vniknutí výfukových plynů do vozidla a může to vést k nehodě způsobené lehkou závratí, nebo může dojít ke smrtelnému nebo vážnému ohrožení zdraví. Pokud se nelze takové situaci vyhnout, zaparkujte vozidlo na otevřeném prostoru a ujistěte se, že výfukové plyny nevnikají dovnitř vozidla.



Manual Cover
2015 Toyota Prius Návod k obsluze (in Czech) Image

General
Year2015
MakeToyota
ModelPrius
FiletypePDF (Download)
LanguageCzech
Pages704
File size60 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders