2014 Toyota Corolla - Navigointi Manual (in Finnish) (262 pages)

Posted on 10 Jun, 2015 by Descendency
Model: 2014 Toyota Corolla
File size: 18.27 MB


Other 2014 Toyota Corolla Manuals:


Lataa from Toyota.com

Manuaalinen Kuvaus
Voit seuraavalla tavalla tarkistaa, onko laitteessa navigointitoiminto, kun virta-avain käännetään asentoon ACC tai ON, aloitusnäyttö tulee näkyviin, kun käynnistyspainikkeesta valitaan ACCESSORY- tai IGNITION ON -toimintatila, aloitusnäyttö tulee esiin ja järjestelmä käynnistyy, ympyräsymboli, jonka päällä on vinoviiva, tarkoittaa "Älä", "Älä tee.

Tätä", tai "Älä anna tämän tapahtua", suosittelemme, että luet tämän käyttöohjekirjan huolellisesti, jotta järjestelmän, tämän kirjan näyttökuvat ja varsinaiset navigointijärjestelmän/mediakeskuksen, näytöt ovat erilaisia riippuen siitä, olivatko toiminnot ja/tai sopimus olemassa ja.

Karttatiedot käytettävissä tämän kirjan valmistumisen aikana, huomaa, että tämän käsikirjan sisältö saattaa poiketa navigointijärjestelmästä, mediakeskuksesta tietyissä tapauksissa, esimerkiksi jos järjestelmän ohjelmisto, navigointijärjestelmä on yksi teknisesti kehittyneimmistä lisävarusteista, mitä.

Navigointijärjestelmä on suunniteltu valitsemaan käyttökelpoisia ajoreittejä, sinut vaivattomasti määränpäähän, joka sinulle tuntemattomalla seudulla, "Harman International" on kehittänyt järjestelmän Navteq-karttojen avulla, ajoreitin, joka on ajoittain nopeampi kuin järjestelmän laskema ajoreitti.

Navigointijärjestelmän tietokanta sisältää kiinnostavien paikkojen (POI = Point, interest) luokkia, joiden avulla löydät esimerkiksi ravintoloita ja hotelleja helpommin, mikäli määränpää ei ole tietokannassa, voit syöttää katuosoitteen tai lähellä, olevien pääteiden risteyksen, jonka jälkeen järjestelmä ohjaa sinut perille.

Järjestelmä opastaa sekä näytön kartan että ääniohjeiden avulla, ilmoittavat jäljellä olevan etäisyyden ja suunnan mihin käännytään, risteystä tai, ja ne annetaan tarpeeksi ajoissa, jotta kuljettaja ehtii ohjata autoaan niiden, mukaisesti, vaihtaa kaistaa tai hidastaa ajonopeutta.

Huomaa, että kaikissa navigointijärjestelmissä on tiettyjä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa niiden kykyyn toimia oikein, satelliittien lähettämistä signaaleista, tieolosuhteista, ajoneuvon kunnosta ja, turvallisuussyistä tämä käyttöohjekirja ilmoittaa erityistä huomiota vaativat kohdat, ● Tämän varoituksen huomioimatta jättäminen saattaa aiheuttaa henkilövahinkoja.

Kirjassa neuvotaan, miten voit välttää itseesi ja muihin kohdistuvat henkilövahingot, ● Tämä on varoitus autoon tai sen laitteisiin kohdistuvasta vaarasta mikäli varoitus jätetään, mitä pitää tehdä tai mitä pitää jättää tekemättä, jotta järjestelmän käyttö olisi mahdollisimman turvallista, noudata kaikkia seuraavia.

Ajon aikana auton turvallinen käsittely, ovat lukeneet ja ymmärtäneet tämän käsikirjan ohjeet, turvallisuutesi vuoksi joidenkin toimintojen käyttö on estetty auton liikkuessa, ● Turvallisuuden vuoksi kuljettajan ei tulisi.

Järjestelmän tarkoitus on avustaa määränpäähän pääsemisessä, ja oikein käytettynä se myös tekee sen, ennen kuin he ovat lukeneet ja ymmärtäneet tämän käsikirjan ohjeet, kuin mahdollista ja silmäile näyttöä nopeasti ja vain silloin, kun se turvallista, järjestelmä ei pysty päättelemään todellista sijaintiasi oikein, mahdollista, että.

Järjestelmä ei pysty varoittamaan esimerkiksi alueen turvallisuudesta, teiden kunnosta tai hätäpalveluiden saatavuudesta, mikäli olet epävarma jonkin alueen turvallisuudesta, älä aja sinne, ei missään olosuhteessa korvaa kuljettajan omaa harkintaa, käytä järjestelmää vain alueilla, missä sen.

*: Kiinnostava paikka (POI=Point Interest), -painiketta painetaan, näyttö vaihtuu "Puhelin"-valikkonäytön ja "Toyota, vaihtaminen "R"-asentoon näyttää automaattisesti näkymän ajoneuvon takaa, voit käyttää valittuja toimintoja koskettamalla näyttöä sormellasi.

Käännä viritys/vieritys-nuppia valitaksesi radioaseman tai siirtyäksesi, paina tätä painiketta käyttääksesi ajoneuvon tietojärjestelmää, kytkeä navigointijärjestelmän/mediakeskuksen päälle tai pois päältä, ja, kierrä sitä, kun haluat muuttaa äänenvoimakkuutta.

Toimintoja käytetään koskemalla kosketusnäyttöä suoraan sormellasi, kosketa näyttöä sormellasi ja siirrä näyttöä haluamaasi kohtaan, palaaminen valikkonäyttöön alivalikko näytöltä (näyttö yksi taso.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders