2016 Toyota C-HR Ägarmanual (in Swedish)

2016 Toyota C-HR Ägarmanual
Posted on 4 Dec, 2016 by Silenceo
Model: 2016 Toyota C-HR


Pages: 764
File size: 40 MB

Other 2016 Toyota C-HR Manuals:


Hämta from Toyota.com

Manuell Beskrivning
Vid körning längre sträckor ska du ta regelbundna avbrott innan du börjar känna dig trött. Om du känner dig trött el er sömnig under körning ska du inte tvinga dig själv att fortsätta köra. Använd ett barnsäkerhetssystem som är lämpligt för barnet til s barnet är så stort att han/hon kan använda bilens reguljära säkerhetsbälte.

Säkerhetsbältet är mest effektivt om passagerarna sitter upprätt och ordentligt bakåtlutade mot ryggstöden. Ett skadat säkerhetsbälte kan inte skydda en åkande mot svåra eller livshotande skador. I kombination med säkerhetsbältena samverkar krockkuddarna till att minska risken för svåra eller livshotande skador.

Om ett bakåtlutat ryggstöd gör det svårt för dig att se vägen framför dig kan du höja din sittställning genom att sitta på en stadig dyna som inte glider på sätet eller höja sätet om din bil har den funktionen. Sätet justeras enligt rekommendationerna ovan förutsatt att du har kontroll över pedalerna och ratten samt uppsikt över instrumentpanelen. Rester på huden ska snarast tvättas bort för att förebygga eventuell hudirritation.



Manual Cover
2016 Toyota C-HR Ägarmanual (in Swedish) Image

General
Year2016
MakeToyota
ModelC-HR
FiletypePDF (Download)
LanguageSwedish
Pages764
File size40 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders