2016 Toyota Aygo - Ägarmanual (in Swedish) (434 pages)

Posted on 22 Nov, 2016 by Sausages
Model: 2016 Toyota Aygo
File size: 29.27 MB


Other 2016 Toyota Aygo Manuals:


Hämta from Toyota.com

Manuell Beskrivning
Tvätta dig därför snarast om du fått rester på huden för att förebygga eventuell hudirritation. Dessutom kan barn råka ut för livsfarliga skador om kupén blir extremt varm eller kall. Inget kommer att bromsa huvudet förutom nacken som likt ett rep får försöka fånga huvudet.

Vi har en aktiv roll för att all hantering med avstängning av krockkudden ska ske på ett så säkert sätt att riskerna för felanvändning av systemet minimeras. De flesta framåtvända bilbarnstolar hjälper till att hålla barnet i upprätt åkställning vilket gör att krockkuddar kan ge avsedd skyddseffekt. För passagerare under den längden kan en utlösande krockkudde under vissa omständigheter orsaka livshotande skador.

Vid en olycka kan barnet krossas mot vindrutan eller klämmas mellan dig och kupéinteriören. Olycksstatistiken visar att barn som sitter ke rätt fastspända i baksätet är säkrare än om de sitter i framsätet. En bilbarnstol som kräver en övre rem ska inte användas på framsätespassagerarens plats eftersom det sätet saknar fästpunkt för en övre rem.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders