2016 Toyota Avensis Omistajan käsikirja (in Finnish)

2016 Toyota Avensis Omistajan käsikirja
Posted on 12 Sep, 2016 by Kilgore
Model: 2016 Toyota Avensis


Pages: 612
File size: 53 MB

Other 2016 Toyota Avensis Manuals:


Lataa from Toyota.com

Manuaalinen Kuvaus
Istuin tulee säätää edellä neuvotulla tavalla, mutta kuitenkin siten, että voit hyvin käyttää polkimia ja ohjauspyörää sekä nähdä mittariston ja kojetaulun. Vauva tai pieni lapsi, joka on liian pieni käyttämään turvavöitä, tulee asettaa lasten turvalaitteeseen. Jos tämä ei ole vältettävissä, pysäköi auto avoimeen tilaan ja tarkista, että pakokaasut eivät pääse auton sisätiloihin.

Jos lumikinoksia muodostuu auton ympärille moottorin käydessä, pakokaasut saattavat tunkeutua auton sisätiloihin. Poista turvatyyny toiminnasta vain silloin, kun kiinnität lapsen turvalaitteen etumatkustajan istuimelle. Käytä aina lapselle sopivaa turvalaitetta, kunnes lapsi on tarpeeksi suuri kooltaan käyttämään auton turvavöitä.

Vaarana on myös, että lapset saattavat loukkaantua, jos he leikkivät ikkunoilla tai auton muilla laitteilla. Ennen kuin käytät lasten turvalaitetta tai hankit sellaisen, tarkasta turvalaitteen sopivuus eri istuinpaikoille. Onnettomuustilastojen perusteella voidaan todeta, että lapsen on turvallisempaa istua oikein kiinnitettynä takaistuimella kuin etuistuimella.



Manual Cover
2016 Toyota Avensis Omistajan käsikirja (in Finnish) Image

General
Year2016
MakeToyota
ModelAvensis
FiletypePDF (Download)
LanguageFinnish
Pages612
File size53 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders