2016 Toyota Auris Instruktionsbog (in Danish)

2016 Toyota Auris Instruktionsbog
Posted on 22 Nov, 2016 by Lindo
Model: 2016 Toyota Auris


Pages: 660
File size: 38 MB

Other 2016 Toyota Auris Manuals:


Hent from Toyota.com

Online Viewer

Manual Beskrivelse
Under almindelige anvendelsesforhold er disse lasere ikke skadelige for det blotte øje. Der køres på en lige vej el er gennem et blødt sving med en radius på mere end ca. Den indstillede hastighed kan øges uden at annullere fartpiloten ved først at accelerere bilen til den ønskede hastighed og derefter skubbe kontaktarmen nedad for at indstille den nye hastighed.

Sensorernes registreringsområde kan ændre sig afhængig af formen på forhindringen osv. En lav hastighed tillader systemet at hjælpe med at parkere bilen mere parallelt med de parkerede biler og kantstenen og på en mere korrekt position mellem bilerne foran og bag en parkeringsplads. Hvis en bil eller en forhindring ikke er i en passende position foran eller bagved parkeringspladsen.

Afmontering og montering af vinterdæk påvirker nemlig funktionen for ventilerne og senderne i advarselssystemet for lavt dæktryk. Betjeningen kan være forskellig afhængigt af audiosystemeller navigationsystemtype. Apple er ikke ansvarlig for betjening af denne enhed eller dens overholdelse af sikkerhedsog lovmæssige standarder.



Manual Cover
2016 Toyota Auris Instruktionsbog (in Danish) Image

General
Year2016
MakeToyota
ModelAuris
FiletypePDF (Download)
LanguageDanish
Pages660
File size38 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders