2016 Toyota Auris Ägarmanual (in Swedish)

2016 Toyota Auris Ägarmanual
Posted on 5 Sep, 2016 by Merc
Model: 2016 Toyota Auris


Pages: 604
File size: 28 MB

Other 2016 Toyota Auris Manuals:


Hämta from Toyota.com

Online Viewer

Manuell Beskrivning
Funktionen hos 3 respektive Öppna och stänga dörrar och fönster, inställningar komponent innan du börja köra, etc. En bil som visas i illustrationerna kan, beroende på utförande, skilja sig från din bil avseende utrustning. Om bilen skrotas med krockkudde- och bältessträckarsystemen kvar i bilen kan de orsaka brand eller andra olyckor.

Försök att förutse misstag som andra förare eller fotgängare kan tänkas göra och var redo att undvika olyckor. Det finns även risk för att barn kan skada sig själva genom att leka med fönster eller andra funktioner i bilen. Annars kan golvmattan på förarplatsen börja glida och eventuellt trassla in sig med pedalerna under körning.

Med en kudde bakom ryggen är det svårare att ha en korrekt sittställning, därmed kan bältets och nackskyddets funktion minska. Föremål som placeras under framsätet kan fastna i stolsspåren så att sätet inte kan spärras i rätt läge. Om du känner dig trött eller sömnig under körning ska du inte tvinga dig själv att fortsätta köra utan ta genast en paus.



Manual Cover
2016 Toyota Auris Ägarmanual (in Swedish) Image

General
Year2016
MakeToyota
ModelAuris
FiletypePDF (Download)
LanguageSwedish
Pages604
File size28 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders