2015 Toyota Auris - Navigáció kézikönyv (in Hungarian) (292 pages)

Posted on 18 Aug, 2015 by Tamafurbyn
Model: 2015 Toyota Auris
File size: 14.65 MB


Other 2015 Toyota Auris Manuals:


Letöltés from Toyota.com

Kézi Leírás
Az alábbiakkal kapcsolatos további információkat lásd gépjármű kezelési útmutatójában, a navigációs rendszer megléte következő művelettel ellenőrizhető, Intelligens nyitási és indítórendszerrel felszerelt gépjárművek, a motorindító gomb ACCESSORY vagy ON
ON> módba kapcsolásakor megjelenik a kezdőképernyő, és rendszer működésbe lép, Intelligens nyitási és indítórendszer nélküli gépjárművek, a motorindító gomb „ACC” vagy „ON” állásba fordításakor megjelenik a kezdőképernyő, és rendszer működésbe lép, nyomja meg „MAP/NAV” (térkép/navigáció) gombot.

 A következő képernyők valamelyike jelenik meg, az áthúzott kör jelentése: „Ne”, „Ne tegye”, vagy „Ne hagyja megtörténni”, kapcsolók vagy más eszközök működtetését (megnyomását, elfordítását stb, hOGYAN OLVASSA EZT AZ ÚTMUTATÓT.

Egy fő művelet járulékos műveleteit ismerteti, cSÚCSOS ZÁRÓJELBEN SZEREPELNEK A HIBRID GÉPJÁRMŰVEKRE, a benzinmotoros és a hibrid gépjárművek esetében eltérő írásstílust alkalmazunk, ha a *2 gomb ACCESSORY vagy ON*1.


Az útmutatóban található képernyőfelvételek különbözhetnek a navigációs/multimédia rendszer kijelzőjén megjelenő képektől attól függően, hogy jelen dokumentum készítésének idején milyen funkciók, szerződés, illetve térképadatok, kérjük vegye figyelembe, hogy az útmutató tartalmában különbözhet bizonyos, esetekben a navigációs/multimédia rendszertől, például rendszer szoftverfrissítése után, a navigációs rendszer egyike a valaha kifejlesztett legfejlettebb gépjárműtartozékoknak.

Ezeknek a jeleknek és a gépjármű más érzékelőinek használatával a rendszer kijelzi az Ön pillanatnyi helyzetét, és segít kívánt hely megtalálásában, a navigációs rendszert azzal a céllal hozták létre, hogy segítsen Önnek megtalálni a pillanatnyi indulási helyzete és az úti célja közötti optimális útvonalat, rendszer arra is képes, hogy optimális útvonalra vezesse Önt ismeretlen úti célok esetén, egy Ön által ismert „levágás” időnként gyorsabb útvonalat eredményez tervezettnél.

A navigációs rendszer adatbázisában érdekes hely kategóriák találhatók, amelyek közül könnyen kiválaszthat olyan úti célokat, mint az éttermek vagy szállodák, egy utcát vagy egy nagyobb kereszteződést annak közelében, és rendszer, a rendszer térképpel és hangutasítással segít Önnek a tájékozódásban, és megfelelő időzítésükkel lehetővé teszik a manőverezést, lassítást vagy sávváltást.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy napjaink összes gépjármű-navigációs rendszere bizonyos korlátokkal rendelkezik, amelyek a megfelelő működést akadályozhatják, rendszer korlátaival kapcsolatos további információkért lásd 243, a KEZELÉSI ÚTMUTATÓRA VONATKOZÓ FONTOS INFORMÁCIÓK, biztonsági okokból a kezelési útmutató a különös figyelmet kívánó részekre az.

Alábbi jelzésekkel hívja fel figyelmet,  Ez a figyelmeztetés olyan veszélyekre vonatkozik, amelyek figyelmeztetés figyelmen, kívül hagyása esetén személyi sérülésekhez vezethetnek, mit ne tegyen annak érdekében, hogy csökkentse a saját vagy mások sérülésének kockázatát.

 Ez a jelzés olyan esetekre hívja fel a figyelmet, amelyek a gépjármű vagy az abban található berendezések károsodását okozhatják, ha a figyelmeztetést figyelmen kívül hagyja, tájékoztatást kap arról, mit kell vagy mit nem szabad tennie ahhoz, hogy elkerülje vagy, csökkentse a gépjármű vagy az abban található berendezések károsodásának kockázatát, a rendszer lehető legbiztonságosabb használatához fontolja meg az alábbi biztonsági.

Ne használja rendszer egyik funkcióját, sem olyan mértékben, hogy az elvonja figyelmét, és ezzel akadályozza a biztonságos vezetést, a rendszer tényleges használata előtt tanulja meg használatának módját, és alaposan ismerkedjen meg vele, teljes kezelési útmutatót, hogy jól megértse a rendszer működését.

Más személyeknek a rendszer használatát, amíg el nem olvasták és meg nem értették az útmutató utasításait,  Legyen rendkívül óvatos, ha a multimédia rendszert menet közben működteti, ha nem fordít elég figyelmet az útra, közlekedésre vagy az időjárásra, az balesethez vezethet.

Használatához fontolja meg az alábbi biztonsági tanácsokat, a rendszert arra tervezték, hogy segítse, egy adott úti cél elérését, és ha megfelelően.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders