2019 Tesla Model X - Omistajan käsikirja (in Finnish) (241 pages)

Posted on 15 Aug, 2019
Model: 2019 Tesla Model X
File size: 5.19 MB


Other 2019 Tesla Model X Manuals:


Lataa käsikirja 2019 Tesla Model X

Manuaalinen Kuvaus
Jos ajat vakionopeudensäädin kytkettynä moottoriliikenne- tai moottoritien läheisyydessä tai liittymässä ja kytket suuntavilkun liittymää kohti, liikennettä havainnoiva vakionopeudensäädin olettaa, että olet poistumassa moottoritieltä. Sen vuoksi järjestelmä alkaa jarruttaa ajonopeutta. Jos et kuitenkaan ole ajamassa liittymään, liikennettä havainnoiva vakionopeudensäädin jatkaa ajamista asetetulla nopeudella.

Oikeanpuoleisessa liikenteessä tämä tilanne esiintyy vain käytettäessä suuntavilkkua oikealle oikeanpuoleisimmalla kaistalla ajettaessa etäisyyden liittymään ollessa alle 50 metriä. Sama tapahtuu myös ajettaessa vasemmanpuoleisessa liikenteessä vasemmanpuolimmaisella kaistalla ja kytkettäessä vasen suuntavilkku alle 50 metrin etäisyydellä liittymästä. Huomaa: Global Positioning System (GPS) - järjestelmä tunnistaa, ajatko maassa, jossa on vasemman- vai oikeanpuoleinen liikenne.

Jos GPS-tietoja ei ole käytettävissä (esimerkiksi jos signaali on riittämätön), suuntavilkun käyttö liittymän läheisyydessä ei käynnistä liikennettä havainnoivan vakionopeussäätimen toimintoa hidastaa Model X -ajoneuvon nopeutta.Tesla Mallit

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders