2015.5 Škoda Yeti - Brukerhåndbok (in Norwegian) (224 pages)

Posted on 27 Jun, 2015 by Future
Model: 2015.5 Škoda Yeti
File size: 29.92 MB


Other 2015.5 Škoda Yeti Manuals:


Last ned Manual 2015.5 Škoda Yeti

Manuell Beskrivelse
Denne bruksanvisningen omfatter informasjon om bilbetjening, viktige merknader om sikkerheten, bilpleie, vedlikehold og selvhjelp samt tekniske bildata, les denne bruksanvisningen nøye, bruk i samsvar med disse anvisningene er en forutsetning riktig, vi ønsker deg lykke til med din nye ŠKODA og ønsker deg god tur.

Starte og stoppe motoren med nøkkelen, starte og stopp motoren med ett knapptrykk, billitteraturen omfatter alltid denne Bruksanvisningen og Serviceheftet, utstyrsavhengig kan billitteraturen også omfatte Bruksanvisning for radio eller Bruksanvisning for Infotainment og i enkelte land også brosjyren Underveis.

Denne bruksanvisningen gjelder for alle bilens karosserivarianter, for alle tilknyttede modeller og inneholder i enkelte land til og med brosjyren Underveis, i denne bruksanvisningen er alle mulige utstyrsvarianter beskrevet, uten, det angis som ekstrautstyr, modellvarianter eller markedsavhengige utrustninger, utstyrsomfanget i din bil samsvarer med din bestilling av bilen.

Om utstyrsomfanget bør du ta kontakt med en ŠKODA-forhandler, bildene i denne bruksanvisningen er kun ment som illustrasjon, avvike fra din bil når det gjelder enkelte detaljer, de er bare ment som generell, kan derfor være utført endringer når det gjelder form, utstyr og teknologi.

Ingen krav kan utledes fra de tekniske spesifikasjonene, illustrasjoner og informasjon i denne bruksanvisningen, serviceheftet inneholder dokumentasjonen om bilens levering, samt informasjon om garanti- og servicehendelser, radioens bruksanvisning inneholder en beskrivelse av radiobetjening, eventuelt også enkelte funksjoner og bilsystemer, bruksanvisningen for Infotainment inneholder en beskrivelse av Infotainmentbetjening, i tillegg til enkelte funksjoner og bilsystemer.

Brosjyren Underveis inneholder telefonnumre til importører og kundetjenester, i de enkelte landene, samt nødnummer, tekster med dette symbolet inneholder tilleggsinformasjon, i kjøretøylitteraturen brukes følgende begreper som har betydning for gjennomføring av periodisk service og vedlikehold på bilen.

"Fagverksted" - Verksted med den nødvendige kompetanse og utstyr til å, gjennomføre servicearbeider på biler av merket ŠKODA, kan være en ŠKODA-forhandler, et ŠKODA-verksted eller et uavhengig, "ŠKODA-verksted" - Verksted som er blitt kontraktsmessig autorisert av produsenten ŠKODA AUTO a.

"ŠKODA-forhandler" - Selskap som er blitt autorisert av produsenten ŠKODA, og, når aktuelt, å gjennomføre service med originale ŠKODA-deler og, en oversikt over symbolene som brukes i bruksanvisningen og en kort forklaring av betydningen, se den innledende modulen av et kapittel for viktig informasjon og sikkerhetsmerknader.

Situasjoner hvor bilen skal stoppes så raskt som mulig, tekster med dette symbolet gjør deg oppmerksom på fare for alvorlig ulykke, personskade eller død, tekster med dette symbolet gjør deg oppmerksom på fare bilskader eller, tekster med dette symbolet inneholder informasjon om miljøvern, samt tips.

Bruksanvisningen er hierarkisk inndelt i følgende områder,  Introduksjon til temaet – Moduloversikt for kapittelet, innledende informasjon om kapittelinnholdet, eventuelle merknader som gjelder, ved søk etter informasjon i bruksanvisningen, anbefaler vi bruk av Stikkordregisteret på slutten av bruksanvisningen, alle retningsanvisninger som "venstre side", "høyre side", "foran" og "bak" tar.

Volum, vekt, hastighet og lengdedata oppgis i metriske enheter, med mindre, i denne bruksanvisningen brukes representasjon på kombiinstrumentets display om visning på MAXI DOT-skjermen, så sant intet annet er angitt, forkortelser som benyttes i instruksjonsboken, bluetooth-programvareprofil for en enveis overføring av lyddata.

En kassevogn som utelukkende eller oeverveiende er konstruert godstransport, en Bluetooth ®-programvareprofil fjernoverføring av SIMdata, et kort for identifisering av den mobile nettverksdeltageren, kobling av to enheter ved hjelp av Bluetooth ®-profilen.

Dieselmotor med turbolading og innsprøytingssystem Common-Rail, trådløs tilkobling av elektroniske apparat elektronisk dataoverføring (WiFi), trådløs tilkobling av elektroniske apparat for elektronisk dataoverføring (WiFi) ved hjelp av en automatisk generert nøkkel, det neste utviklingstrinnet av GSM-nettet (3G).

Tilkobling av en mobiltelefon via en Bluetooth®-profil, innganger for tilkobling av eksterne enheter, › Beskytt barn med et egnet barnesete.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders