2012 Škoda Yeti - Vodič za korisnike (in Croatian) (244 pages)

Posted on 27 Jun, 2015 by Gefitz
Model: 2012 Škoda Yeti
File size: 6.13 MB


Other 2012 Škoda Yeti Manuals:


Preuzmite priručnik 2012 Škoda Yeti

Ručno Opis
Odlučili ste se za ŠKODU - hvala na povjerenju, vaše novo ŠKODA vozilo opremljeno je najsuvremenijom tehnikom i s mnogo opreme koja povećava udobnost, a koju zasigurno želite koristiti u svakodnevnoj vožnji, imate li dodatnih pitanja o svom vozilu ili nekih teškoća, obratite se svom specijaliziranoj servisnoj radionici ili, ako zakonske odredbe vaše zemlje odstupaju od ovdje navedenih podataka, one su prioritetne u odnosu na.

Podatke navedene u ovim uputama za uporabu, Želimo Vam mnogo zadovoljstva s Vašom ŠKODOM i ugodnu vožnju u svako doba, u priručnoj literaturi vašeg vozila ćete osim ovih „Uputa za uporabu, pronaći i „Plan održavanja i „Pomoć na putu.

Ovisno o modelu i opremi biti priložene i razne druge upute za uporabu, ako vam nedostaje neki od gore navedenih dokumenata, odmah se obratite specijaliziranoj servisnoj radionici koja će vam rado pomoći, pritom uvažite činjenicu da podaci navedeni u tehničkim ispravama, vozila uvijek imaju prednost u odnosu na podatke navedene u ovim.

U ovim uputama za uporabu opisuju se sve moguće varijante oprema, bez da se pritom navode kao dodatna oprema, varijanta modela ili, oprema koja je ovisna o tržištu, stoga u vašem vozilu ne moraju postojati sve komponente opreme koje.

Su opisane u ovim uputama za uporabu, obujam opreme vašeg vozila pogledajte u prodajnoj dokumentaciji koju, ilustracije mogu u nevažnim detaljima odstupati od Vašeg vozila; one, postoje samo radi Vaše opće informacije.

Osim informacija o rukovanju Upute za uporabu sadrže i važne napomene napomene o rukovanju i njezi važne za Vašu sigurnost i održavanje vrijednosti vozila, ekonomičnoj vožnji kao i vožnji koja nije štetna za okoliš, molimo Vas da iz sigurnosnih razloga svakako uvažite i informacije o, dodatnoj opremi, preinakama i rezervnim dijelovima ⇒ stranica 203.

No i druga poglavlja ovih Uputa za uporabu su važna, jer ispravno, rukovanje Vašim vozilom pored redovitog održavanja i njege služi održavanju vrijednosti vozila a osim toga u mnogim slučajevima predstavlja, i preduvjet za ostvarivanje zahtjeva utemeljnih na jamstvu, potvrdu o mobilnom jamstvu (vrijedi samo u nekim zemljama).

Potvrde obavljenih servisnih radova su preduvjet za eventualne, stoga Plan održavanja uvijek ponesite kada sa vozilom odlazite u specijaliziranu servisnu radionicu, ako ste izgubili Plan održavanja ili je oštećen, obratite se specijaliziranoj, servisnoj radionici u kojoj redovito održavate svoje vozilo.

Dobiti duplikat u kojem će se potvrditi svi do tada provedeni servisni radovi, sadrži važne telefonske brojeve u pojedinim zemljama, kao i adrese i, mAXI DOT zaslon (zaslon s informacijama), uređaj za pranje i brisanje stakla.

Pretinac za odlaganje na suvozačevoj strani, hlađenje pretinca za odlaganje na suvozačevoj strani, pretinac za odlaganje na instrumentnoj ploči, pretinac za odlaganje u središnjoj konzoli sprijeda.

Pretinac za odlaganje u prednjim i stražnjim vratima, pretinac za odlaganje ispod suvozačevog sjedala, naslon za ruke prednjih sjedala s pretincem za, pretinac za odlaganje u središnjoj konzoli straga.

Futrola za prijevoz skija s mogućnošću vađenja, dodatno grijanje (grijanje i prozračivanje vozila u, pomoć pri parkiranju sprijeda i straga, univerzalna priprema za telefon GSM II.

Kako se sigurnosni pojasevi pravilno postavljaju, Što trebate znati, kada prevozite djecu, pričvršćivanje dječje sjedalice sa sustavom „Top, dizelski filtar za čestice (dizelski motor).

Prolasci vozila kroz vodu na cesti, dodatna oprema, preinake i rezervni dijelovi, kutija prve pomoći i sigurnosni trokut.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders