2012 Škoda Yeti - Navigation handleiding (in Dutch) (52 pages)

Posted on 27 Jan, 2016 by Mjrtom
Model: 2012 Škoda Yeti
File size: 1.13 MB


Other 2012 Škoda Yeti Manuals:


Downloaden Handleiding 2012 Škoda Yeti

Manual Beschrijving
U heeft voor een ŠKODA voertuig gekozen, dat met een navigatiesysteem Columbus (in het vervolg alleen, navigatiesysteem genoemd) is uitgerust - wij danken u voor uw vertrouwen, wij raden u aan, deze handleiding aandachtig te lezen, zodat u uw navigatiesysteem snel en volledig leert, hebt u verdere vragen of problemen met uw navigatiesysteem, contacteer svp uw erkende ŠKODA servicepartner importeur.

Afwijkende nationale wettelijke bepalingen hebben voorrang op de in dit instructieboekje verstrekte informatie, wij wensen u veel vreugde met uw navigatiesysteem en altijd een goede rit, tekens in de tekst van het instructieboekje, de functietoets "Neues Ziel" (nieuw reisdoel).

In dit instructieboekje worden altijd alle uitrustingsvarianten beschreven, zonder, dat deze als speciale uitvoering, modelvariant marktafhankelijke uitrusting, ● Voor meer veiligheidsaanwijzingen, zie ⇒ pagina 32, Veiligheidsaanwijzingen over de omgang met het navigatiesysteem, daarom hoeven in uw wagen niet alle uitrustingscomponenten die in dit instructieboekje worden beschreven, aanwezig te zijn.

● Houd uw aandacht altijd bij het verkeer! Als bestuurder draagt u de volledige verantwoordelijkheid voor een veilig verkeersgedrag, ● Stel het volume zodanig in, dat u akoestische signalen van buiten, bijvoorbeeld de sirene van de politie, de ambulance en de brandweer, altijd goed, na afloop van de garantie wordt een defect apparaat vervangen door een volledig, gecontroleerd en zo goed als nieuw apparaat met ruildeelgarantie.

Echter dat de behuizing niet is beschadigd en onbevoegden geen reparatiepogingen hebben ondernomen, er kan geen aanspraak op garantie worden gemaakt, bij beschadigingen en defecten door een onjuist gebruik van het apparaat,  De paragraaf gaat op de volgende bladzijde verder.

Voor het apparaat gelden dezelfde garantievoorwaarden als voor nieuwe wagens, de uitrustingsomvang van uw wagen wordt beschreven in de verkoopdocumentatie die u bij de aanschaf van de wagen hebt ontvangen, → Overgang naar de volgende toets, een te hoog ingesteld volume kan het gehoor beschadigen.

Bij beschadigingen en defecten door ondeskundige reparatiepogingen, bij apparaten waarvan de behuizing beschadigd, ● Geen oplosmiddelen als benzine of terpentine gebruiken, omdat dit het oppervlak van het beeldscherm aantast, ● Het beeldscherm voorzichtig behandelen, omdat door hard drukken contact.

Met scherpe voorwerpen deuken en krassen kunnen ontstaan, vingerafdrukken op het beeldscherm kunnen met een zachte doek en eventueel, parkeergarages, tunnels, hoge gebouwen en bergen kunnen het radio- en GPSsignaal storen, indien de code een tweede maal verkeerd wordt ingegeven, wordt het apparaat.

Ingeschakeld contact is het mogelijk de beveiligingscode weer te geven, indien vervolgens weer tweemaal een onjuiste code wordt ingegeven, wordt het, navigatiesysteem weer gedurende een uur geblokkeerd, de cyclus - twee pogingen, één uur geblokkeerd - blijft van toepassing.

De antidiefstalcodering van uw navigatiesysteem verhindert het gebruik nemen, u verplicht de code in te voeren alvorens u het systeem weer gebruik kan nemen, rechtstreeks op het beeldscherm een cijfer typen het cijferblok, het cijfer wordt de ingaveregel overgenomen.

Om de ingave zo nodig te corrigeren op het beeldscherm op, cijfers in de ingaveregel van rechts naar links te wissen, als de juiste code in de ingaveregel staat, druk dan op de functietoets, als uw wagen is uitgerust met "parkeerhulp" en deze wordt ingeschakeld, wordt.

Vraag om de code in te geven, moet het apparaat door het ingeven van het, pogingen wordt op de tweede beeldschermregel weergegeven, de code is normaliter in het instrumentenpaneel opgeslagen, als uw wagen is uitgerust met Climatronic, wordt op het beeldscherm van het radio-navigatiesysteem informatie van de Climatronic weergegeven.

De code kan alleen "online" via het ŠKODA-systeem worden afgevraagd om zo, een nog effectievere diefstalbeveiliging te garanderen, indien bij het ingeven van de code een onjuiste code wordt bevestigd, kan de procedure nog eenmaal worden herhaald, – Volume-instelling van de actueel weergegeven audiobron.

SETUP - Instellingen de afzonderlijke bedrijfsfuncties, – RADIO-functie - Voor het selecteren van zenders uit de geheugenlijst, – MEDIA-functie - Voor het selecteren van de vorige resp.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders