2010 Škoda Yeti - Handleiding (in Dutch) (272 pages)

Posted on 27 Jun, 2015 by Ardrid
Model: 2010 Škoda Yeti
File size: 14.94 MB


Other 2010 Škoda Yeti Manuals:


Downloaden Handleiding 2010 Škoda Yeti

Manual Beschrijving
U hebt gekozen voor een Škoda - wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen, met uw nieuwe Škoda krijgt u een auto met ultramoderne techniek en talrijke opties, waarvan u vast en zeker bij, dagelijks gebruik maximaal plezier zult beleven, aandachtig door te lezen, zodat u uw auto snel en grondig leert kennen.

Mocht u verdere vragen met betrekking tot uw auto of eventuele problemen hebben, verzoeken wij u contact op te, nemen met een Škoda-dealer/vakgarage of de importeur, afwijkende nationale wettelijke regelingen hebben voorrang, op de informatie gegeven deze handleiding, wij wensen u veel plezier met uw Škoda en altijd een goede reis.

In de meegeleverde documentatie van uw auto vindt u naast dit 'instructieboekje' ook een 'serviceplan' en 'aanwijzingen voor hulp onderweg', bovendien kunnen al naargelang het model en de uitvoering verschillende, gebruiksaanwijzingen en extra aanwijzingen aanwezig zijn (bijv, als u één van bovengenoemde documenten mist, verzoeken wij u direct.

Contact op te nemen met een Škoda-dealer, waar men u graag zal helpen, er moet rekening mee worden gehouden dat de gegevens op het, kenteken steeds voorrang hebben op de gegevens dit instructieboekje, dit instructieboekje beschrijft de huidige omvang van de uitrusting.

Enkele van de hier genoemde uitrustingen worden later geïntroduceerd, zijn alleen bedoeld voor bepaalde exportlanden, in enkele onbelangrijke details afwijken van uw auto; de afbeeldingen, moeten echter alleen maar worden gezien als algemene informatie.

Naast de informatie met betrekking tot de bediening staan in het instructieboekje ook belangrijke gebruiks- en onderhoudstips ten behoeve van uw, veiligheid alsmede voor het behouden van de inruilwaarde van uw auto, hier staan belangrijke tips en helpinformatie in, u met uw auto veilig, economisch en milieuvriendelijk kunt rijden.

Betrekking tot accessoires, wijzigingen en vervanging van onderdelen, maar ook de andere hoofdstukken van dit instructieboekje zijn belangrijk, want een vakkundige behandeling van de auto draagt - naast regelmatig, bevestiging van de mobiliteitsgarantie (geldt alleen bepaalde landen).

Belangrijke aanwijzingen met betrekking tot de garantie, de bevestigingen van de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden zijn een, van de voorwaarden voor een eventuele garantieaanspraak, geef het serviceplan dan ook altijd af als u uw auto bij een servicedealer.

Als het serviceplan is zoekgeraakt of op is, neem dan contact op met de, Škoda-dealer waar u de auto regelmatig voor onderhoud aanbiedt, ontvangt u dan een duplicaat waarin de tot nu toe uitgevoerde onderhoudsbeurten worden bevestigd, hierin staan de belangrijkste telefoonnummers in bepaalde landen en de.

Adressen en telefoonnummers van de Škoda-importeurs, opbergvak in de voor- en achterportieren, armleuningen van de voorstoelen met opbergvak*, het natuurkundige principe van een frontale.

Belangrijke veiligheidsinstructies bij de omgang met, wat u moet weten als u kinderen vervoert, bevestiging kinderzitje met het 'Top Tether'-systeem, voorkomen van schade aan de auto.

De eerste 500 kilometer en daarna, verzorging en reiniging van de auto, yeti - auto's van de groep N1, dit instructieboekje is systematisch opgebouwd om het vinden en opnemen van de.

 Het hoofdstuk gaat op de volgende bladzijde verder, alle vier de typen aanwijzingen die in de tekst worden gebruikt staan altijd aan het, einde van het betreffende hoofdstuk vermeld, de tekst van dit instructieboekje is in relatief korte paragrafen ingedeeld, die in overzichtelijke hoofdstukken zijn samengevoegd.

Trefwoordenregister achter in het instructieboekje helpen u de gewenste informatie, de meeste alinea's gelden voor alle auto's, omdat de uitvoeringsvarianten echter zeer veelvuldig kunnen zijn, is het niet te voorkomen, dat ondanks de indeling in alinea's soms ook uitvoeringen worden genoemd.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders