2018 Škoda Superb Kullanım Kılavuzu (in Turkish)

2018 Škoda Superb Kullanım Kılavuzu
Posted on 19 Dec, 2017
Model: 2018 Škoda Superb


Pages: 324
File size: 54 MB

Other 2018 Škoda Superb Manuals:


indir

Online Viewer

Manuel Açıklama
Araç yıkanmadan önce bilinen önlemler (örn. sürgülü/açılır tavan dahil camların kapatılması vb.) dikkate alınmalıdır. Eğer aracınızda, (örn. spoyler, port bagaj, telsiz anten vb.) özel parçalar mevcut ise, en iyisi öncesinde yıkama tesisini çalıştıran kişi ile konuşulmasıdır. Korumalı otomatik yıkamadan sonra cam silecekleri özel temizlik maddeleri ile gresten arındırılmalı ve temizlenmelidir.

Yüksek basınçlı temizleme cihazı ile araç yıkama durumlarında, yüksek basınçlı temizleme cihazı kullanma talimatına dikkat edilmelidir. Bu özellikle basınç ile ilgili uyarılar ve araç yüzeyine olan püskürtme mesafesi için geçerlidir. Aracı zararlı çevre etkilerine karşı korumanın en iyi yolu sık yıkamaktır.

Böcek kalıntıları, kuş pislikleri, serpilen tuz ve diğer aşındırıcı kalıntılar araç üzerinde ne kadar uzun süre kalırsa, bunların zarar verici etkisi o denli yüksek olur. Yüksek sıcaklıklar, örn. yoğun güneş ışığı, aşındırıcı etkiyi güçlendirir. Soğuk kış mevsiminden sonra aracın alt kısmı da iyice temizlenmelidir.



Manual Cover
2018 Škoda Superb Kullanım Kılavuzu (in Turkish) Image

General
Year2018
MakeŠkoda
ModelSuperb
FiletypePDF (Download)
LanguageTurkish
Pages324
File size54 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders