2016 Škoda Superb - Omistajan käsikirja (in Finnish) (276 pages)

Posted on 17 Dec, 2015 by Tyler
Model: 2016 Škoda Superb
File size: 42.15 MB


Other 2016 Škoda Superb Manuals:


Lataa käsikirja 2016 Škoda Superb

Manuaalinen Kuvaus
Olet valinnut ŠKODAn – sydämelliset kiitokset luottamuksesta, tämä käyttöohje sisältää auton käsittelyn kuvauksen, tärkeää tietoa turvallisuudesta, ajoneuvojen, hoidosta, huollosta, ja ongelmatilanteista sekä auton tekniset tiedot, joitakin toimintoja ja ajoneuvon järjestelmiä käytetään Infotainment-järjestelmän kautta.

Lue tämän käyttöohjeen lisäksi myös Infotainment-järjestelmän käyttöohje huolellisesti, ohjeiden mukainen menettely on auton oikean käytön edellytys, autoa käytettäessä on aina noudatettava yleisiä maakohtaisia lakisääteisiä määräyksiä (esim, kuljettaminen, turvatyynyn kytkeminen pois päältä, renkaiden käyttö, tieliikenne jne.

Toivomme, että nautit ajamisesta ŠKODA-autollasi ja hyvää matkaa, ajovaloavustin (Light Assist / Dynamic Light, auton asiakirjoihin luukuu aina tämä käyttöohje ja huoltovihko, varustuksesta riippuen auton asiakirjoihin voi myös kuulua Infotainment-järjestelmän käyttöohje ja joissakin maissa Matkalla-esite.

Nämä käyttöohjeet koskevat ajoneuvon kaikkia korivaihtoehtoja ja kaikkia liittyviä mallivaihtoehtoja sekä varustetasoja, tässä käyttöohjekirjassa kuvataan kaikki mahdolliset varusteluvaihtoehdot ilman erikoisvarusteita, mallivaihtoehtoja tai markkinakohtaisia varusteita, ollen sinun autossasi ei ole välttämättä kaikkia niitä varusteita, jotka tässä, koskevissa kysymyksissä ota tarvittaessa yhteyttä ŠKODA-merkkiliikkeeseen.

Käyttämällä tätä QR-koodia avaat sivuston, jossa ŠKODA-tuotemerkin mallikuva, tämän käyttöohjeen kuvat ovat vain ohjeellisia, vähäpätöisissä yksityiskohdissa; ne on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi, sivulle pääsee myös käyttämällä seuraavaa osoitetta Internet-selaimessa.

Muutokset muodon, varusteiden ja tekniikan osalta ovat mahdollisia, käyttöohjeen tiedot ovat julkaisuhetkellä ajan tasalla, käyttöohjeen tekniset tiedot, kuvat ja tekstit ovat sitoumuksetta eikä niiden, perusteella voida siksi esittää mitään oikeudellisia vaatimuksia.

Suosittelemme näyttämään verkkosivut, joihin tässä käyttöohjeessa viitataan, palvelusuunnitelma sisältää auton luovutuksen dokumentaation, takuuta ja, infotainment-järjestelmän käyttöohje sisältää Infotainment-järjestelmän käytön ja mahdollisesti joidenkin toimintojen ja ajoneuvon järjestelmien kuvauksen, matkalla-esite sisältää maahantuojien ja asiakaspalvelupaikkojen puhelinnumerot, sekä palvelu- ja hätänumerot maittain.

Haluamasi malli - näyttöön tulee valikko ajoneuvoa koskevasta kirjallisuudesta, ▶ Valitse haluamasi käsikirja - se voidaan näyttää joko verkossa tai pdf-muodossa, käyttöohjeissa käytetään seuraavia auton huoltoon liittyviä termejä, merkkihuolto” – yritys, joka on erikoistunut ŠKODA-ajoneuvojen ammattimaiseen huoltoon.

ŠKODA-huoltoliike” - korjaamo, joka on tehnyt sopimuksen valmistajan tai, sen edustajan kanssa, suorittaa huoltotöitä ŠKODA-merkkisille ajoneuvoille ja myy ŠKODA-alkuperäisosia, ŠKODA-merkkiliike” – yritys, jonka valmistaja tai sen edustaja valtuuttanut, myymään uusia ŠKODA-merkkisiä ajoneuvoja ja tarvittaessa suorittamaan niiden huollon käyttäen ŠKODA-alkuperäisosia ja myymään.

Yleiskatsaus käyttöohjeen symboleista ja lyhyt merkityksen selitys, viittaus luvun johdantoon sekä tärkeää tietoa ja turvaohjeita, tilanteet, joiden yhteydessä auto pysäytettävä mahdollisimman pian, tällä symbolilla varustetut tekstit kiinnittävät huomion vakavaan onnettomuus-, loukkaantumis- tai hengenvaaraan.

Tällä symbolilla varustetut tekstit kiinnittävät huomion ajoneuvon vaurion tai, tällä symbolilla varustetut tekstit sisältävät tietoa ympäristönsuojelusta sekä, tällä symbolilla varustetut tekstit kiinnittävät huomion sisältävät lisätietoja, käyttöohje on hierarkkisesti jaettu seuraaviin alueisiin.

 Johdatus aiheeseen - moduulin yleiskuva luvun sisällä, johdattelevaa, tietoa luvun sisällöstä, mahdollisesti koko lukua koskevia huomautuksia, kun käyttöohjeesta haetaan tietoja, suosittelemme käyttämään Hakemistoa, kaikki suunnat, kuten vasen”, oikea”, edessä”, ja takana” annettu auton.

Tilavuus-, paino-, nopeus- ja pituustiedot ilmaistaan metrijärjestelmässä, ellei, tässä käyttöoppaassa mittariston näytön esittämiseen käytetään MAXI DOT näytön ilmoituksia, ellei muuta mainita, yksinomaan tai pääasiassa tavaroiden kuljettamiseen suunniteltu jakeluauto, dieselmoottori, jossa turboahdin ja polttoaineen yhteispaineruiskutusjärjestelmä Common Rail.

Yksinomaan tai pääasiassa henkilöiden kuljettamiseen suunniteltuhenkilöauto, lapsi käyttämällä sopivaa lastenistuinta ja oikein kiinnitettyä turvavyötä » Sivu 20, Lasten turvallinen kuljettaminen, ▶ Ota sopiva istuma-asento » Sivu 8, Oikea ja turvallinen ajoasento.Škoda Mallit

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders