2008.5 Škoda Roomster - Упутство за употребу (in Serbian) (236 pages)

Posted on 26 Jun, 2015 by Sakiel
Model: 2008.5 Škoda Roomster
File size: 46.01 MB


Other 2008.5 Škoda Roomster Manuals:


Преузми упутство за употребу 2008.5 Škoda Roomster

Ручно Опис
I vi možete da doprinesete očuvanju životne okoline, potrošnja Vašeg vozila Škoda , a time i sadržaj štetnih materija, u izduvnim gasovima u određenoj meri zavise od načina Vaše, buka i istrošenost vozila , takođe zavisi od vožnje.

O tome , kako da koristite Vaš automobil Škoda u smislu što, većeg obzira prema životnoj okolini a da ujedno vozite sa, uštedom , pročitaćete u ovom Uputstvu za upotrebu, osim na ovo, obratite pažnju na delove koji su označeni sa ;.

Sarađujte sa nama - u cilju očuvanja životne okoline, odlučili ste se za automobil Škoda, srdačno Vam zahvaljujemo na poverenju, sa novim vozilom Škoda dobijate automobil sa modernom tehnikom i bogatom opremom, koji ćete rado koristiti, zato Vam preporučujemo da pažljivo pročitate ovo Uputstvo za upotrebu da bi ste se sa Vašim vozilom brzo i i.

Ako budete imali bili kakvih nedoumica ili probleme sa Vašim vozilom, obratite se servisu Škoda, ili kontaktirajte, različiti zakonski propisi imaju prednost nad podacima koje su navedene u ovom Uputstvu za upotrebu, Želimo Vam puno radosti sa Vašim automobilom Škoda i uvek srećan put, u dokumentaciji Vašeg vozila naći ćete osim ovog Uputstva za upotrebu” takođe i Skraćeno uputstvo”, Servisnu knjižicu”, Tehničke.

Podatke ” i Pomoć na putevima”, vašem vozilu dodata i druga uputstva i dodaci u zavisnosti od opreme (, ako neki od navedenih dokumenata izgubite, obratite se servisu Škoda, uzmite u obzir činjenicu, da podaci navedeni u tehničkoj dokumentaciji vozila imaju prednost nad informacijama koje su navedene u.

Ovo uputstvo opisuje opremu vozila u trenutku izdavanja, navedene opreme biće dostupno tek kasnije ili se isporučuje samo na, osim informacija o korišćenju, uputstvo sadrži i važna uputstva za, održavanje i eksploataciju, Vašu bezbednost, očuvanje vrednosti Vašeg.

Iz razloga bezbednosti, molim, detaljno pročitajte informacije o, dodatnoj opremi, popravkama i zameni delova ⇒ strana 184, isto tako su važna i ostala poglavlja ovog uputstva, naročito o stručnom, rukovanju sa vozilom - računajuću pravilno održavanje - koje produžava.

Vek vozila i osim toga je i u mnogim slučajevima jedan od uslova za prihvatanje reklamacija, sadrži pregled najvažnijih kontrola Vašeg vozila, važna uputstva koja se tiču garancije vozila, potvrda o servisima je jedan od uslova za ostvaranje reklamacije.

Servisnu knjižicu pokažite uvek kada dolazite sa Vašim vozilom u servis, u slučaju gubljenja, uništenja ili oštećenja servisne knjižice, obratite se, servis, na osnovu svoje arhive, ponovo popuniti servisnu knjižicu, sadrži adrese i telefonske brojeve uvoznika Škoda.

Kontrola unutrašnjeg prostora*  i zaštita od, univerzálna priprema za telefon sa glasovnom, sigurnosna dečija sedišta sa sistemom ISOFIX”*, fiksiranje dečijeg sedišta sa sistemom Top Tether”.

Prvih kilometara - i dalje, dodatna oprema, prepravke i zamena delova, paket prve pomoći* i upozoravajući trokut* (Octavia), pokretna bezbednosna pregrada iza prednjih sedišta.

Koncept ovog Uputstva za upotrebu (objašnjenja), ovo Uputstvo je podeljeno prema preciznim pravilima na taj način, da Vam olakša, podela na poglavlja, sadržaj i indeks pojmova, tekst uputstva je podeljen na relativno kratke pasuse koji su pregledno spojeni u.

Sadržaj, podeljen prema poglavljima, i slični indeks pojmova na kraju uputstva, pomoći će Vam da brže nađete potrebnu informaciju, napomena ispod natpisa Upozorenje Vas upozorava na moguća oštećenja Vašeg, napomena ispod natpisa Životna okolina Vas upozorava na neophodnost zaštite.

Većina pasusa važi za sva vozila, iz razloga velikog broja kombinacija dodatne opreme, nije moguće izbeći da, napomena kao takva, Vas upozorava na uopštene informacije vezane za.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders