2019 Škoda Rapid Spaceback - Instruktionsbog (in Danish) (252 pages)

Posted on 27 Feb, 2019
Model: 2019 Škoda Rapid Spaceback
File size: 38.44 MB


Other 2019 Škoda Rapid Spaceback Manuals:


Hent Manual 2019 Škoda Rapid Spaceback

Manual Beskrivelse
Hvis der er en forhindring, bliver lukningen stoppet, og ruden kører nogle centimeter tilbage. Hvis lukningen forhindres inden for de næste 10 sek., bliver lukningen afbrudt igen, og ruden kører nogle centimeter tilbage. Hvis du forsøger at lukke ruden igen, inden for 10 sek. efter at ruden kører tilbage for anden gang, selv om forhindringen endnu ikke er fjernet, bliver lukningen kun stoppet.

I dette tidsrum er det ikke muligt at lukke ruderne automatisk. Kraftbegrænsningen er stadig aktiveret. Kraftbegrænsningen er først uden funktion, hvis du igen inden for de næste 10 sek.

forsøger at lukke ruden – ruden lukker nu med fuld kraft! Hvis du venter længere end 10 sek., aktiveres kraftbegrænsningen igen. Ved gentagen åbning og lukning af ruden kan rudeoptræksmekanismen blive overophedet og blokere midlertidigt. Så snart betjeningsmekanismen er afkølet, kan ruden betjenes igen. Den automatiske åbning/lukning af ruden i førerdøren kan blive deaktiveret efter afbrydelse af bilens batteri. I så fald skal du aktivere systemet på følgende måde: Aktivering af rudebetjening: Tilslut tændingen. Træk i den øverste kant på den pågældende kontakt, og luk ruden. Slip kontakten. Træk igen den pågældende kontakt opad, og hold den der i 1 sek.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders