2019 Škoda Rapid Spaceback Instruktionsbog (in Danish)

2019 Škoda Rapid Spaceback Instruktionsbog
Posted on 27 Feb, 2019
Model: 2019 Škoda Rapid Spaceback


Pages: 252
File size: 38 MB

Other 2019 Škoda Rapid Spaceback Manuals:


Hent Manual »

Manual Beskrivelse
Hvis der er en forhindring, bliver lukningen stoppet, og ruden kører nogle centimeter tilbage. Hvis lukningen forhindres inden for de næste 10 sek., bliver lukningen afbrudt igen, og ruden kører nogle centimeter tilbage. Hvis du forsøger at lukke ruden igen, inden for 10 sek. efter at ruden kører tilbage for anden gang, selv om forhindringen endnu ikke er fjernet, bliver lukningen kun stoppet.

I dette tidsrum er det ikke muligt at lukke ruderne automatisk. Kraftbegrænsningen er stadig aktiveret. Kraftbegrænsningen er først uden funktion, hvis du igen inden for de næste 10 sek.

forsøger at lukke ruden – ruden lukker nu med fuld kraft! Hvis du venter længere end 10 sek., aktiveres kraftbegrænsningen igen. Ved gentagen åbning og lukning af ruden kan rudeoptræksmekanismen blive overophedet og blokere midlertidigt. Så snart betjeningsmekanismen er afkølet, kan ruden betjenes igen. Den automatiske åbning/lukning af ruden i førerdøren kan blive deaktiveret efter afbrydelse af bilens batteri. I så fald skal du aktivere systemet på følgende måde: Aktivering af rudebetjening: Tilslut tændingen. Træk i den øverste kant på den pågældende kontakt, og luk ruden. Slip kontakten. Træk igen den pågældende kontakt opad, og hold den der i 1 sek.



Manual Cover
2019 Škoda Rapid Spaceback Instruktionsbog (in Danish) Image

General
Year2019
MakeŠkoda
ModelRapid Spaceback
FiletypePDF (Download)
LanguageDanish
Pages252
File size38 MB


Privacy Policy    Contact us
All marks are the property of their respective holders