2015 Škoda Rapid Spaceback - Manualul de utilizare (in Romanian) (212 pages)

Posted on 27 Jun, 2015 by Jordan
Model: 2015 Škoda Rapid Spaceback
File size: 27.21 MB


Other 2015 Škoda Rapid Spaceback Manuals:


Descarca Manual 2015 Škoda Rapid Spaceback

Manual Descriere
Aţi ales un autovehicul ŠKODA, vă mulţumim pentru încredere, descrierea operării autovehiculului, indicaţiile importante privind siguranţa, îngrijirea autovehiculului, întreţinerea şi reparaţiile efectuate de utilizator, precum şi datele tehnice ale autovehiculului le găsiţi, citiţi cu atenţie acest Manual de utilizare, deoarece condiţia pentru o exploatare corectă a autovehiculului este aceea de a proceda în conformitate cu acest manual.

Vă dorim drum bun la volanul autovehiculului dumneavoastră ŠKODA, poziţia corectă şi sigură scaunelor, dispozitivul de rulare automată şi de, instrumente de bord şi lămpi de control.

Ştergătoarele de parbriz şi instalaţia de, Încălzirea şi sistemul de aer condiţionat, schimbarea manuală a treptelor de viteză şi, trecerea prin apă şi deplasarea în afara.

Sistemele de frână şi de stabilizare, sistemul de menţinere automată vitezei de, lucrări de service, adaptări şi modificări, tipurile de anvelope omologate de către.

Dotare de urgenţă şi reparaţii efectuate de, roata de rezervă şi roata de rezervă de, descuierea / încuierea în regim de urgenţă, În literatura de bord al autovehiculului dumneavoastră veţi găsi întotdeauna.

Acest Manual de utilizare şi Planul de service, În funcţie de dotare, literatura de bord poate conţine şi Manualul de utilizare, al radioului, respectiv Manualul de utilizare a sistemului de navigaţie, iar în, anumite ţări şi broşura Ajutorul la drum.

Prezentul Manual de utilizare este valabil pentru toate variantele de caroserie, ale autovehiculului, pentru toate variantele de model aferente, precum şi pentru toate nivelurile de dotare, În acest Manual de utilizare sunt descrise toate variantele de echipare posibile, fără a fi marcate drept echipament special, variantă de model sau echipare, în funcţie de ţara de desfacere.

Descrise în acest Manual de utilizare sunt prezente pe autovehiculul dumneavoastră, nivelul de dotare al autovehiculului dumneavoastră este în conformitate cu, imaginile din acest Manual de utilizare servesc doar ca ilustraţie, varia în ceea ce priveşte unele detalii nesemnificative faţă de autovehiculul.

Dumneavoastră, ele trebuie privite numai ca informaţii cu caracter general, În baza indicaţiilor tehnice, imaginilor şi informaţiilor din acest Manual de utilizare, nu poate fi ridicată nicio pretenţie, planul de service conţine documentaţia la predarea autovehiculului, informaţii, referitoare la garanţie şi evenimente service.

Manualul de utilizare a radioului conţine descrierea utilizării radioului şi eventual a unor funcţii şi sisteme ale autovehiculului, manualul de utilizare sistemului de navigaţie, manualul de utilizare a sistemului de navigaţie conţine descrierea utilizării sistemului de navigaţie şi eventual a unor funcţii şi sisteme ale autovehiculului, broşura Ajutorul la drum conţine numerele de telefon ale importatorilor şi.

Punctele de serviciu clienţi din fiecare ţară, precum şi numerele de telefon de, În literatura de bord sunt utilizaţi următorii termeni, care se referă la executarea lucrărilor de service la autovehiculul dumneavoastră, „Unitate autorizată - atelier care execută lucrări specializate de service pentru autovehiculele mărcii ŠKODA, „Unitate service ŠKODA - atelier autorizat contractual de către producătorul.

Lucrări specializate pentru autovehiculele mărcii ŠKODA şi să vândă piese, „Partener autorizat ŠKODA - unitate autorizată de producătorul ŠKODA AUTO, noi ale mărcii ŠKODA şi, dacă este cazul, să execute lucrări de service, pentru acestea folosind piese originale ŠKODA şi să vândă piese originale ŠKODA.

Textele cu acest simbol conţine informaţii privind protecţia mediului, precum şi, textele cu acest simbol conţin informaţii suplimentare, o prezentare generală a simbolurilor utilizate în manualul de utilizare şi o, trimitere la modulul introductiv al unui capitol cu informaţii importante şi.

Situaţii în care autovehiculul trebuie oprit cât mai repede posibil, textul de pe afişajul MAXI DOT, textele cu acest simbol atrag atenţia asupra unui pericol serios de rănire.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders