2016 Škoda Rapid - Uputstvo za upotrebu (in Serbian) (204 pages)

Posted on 17 Dec, 2015 by Zach
Model: 2016 Škoda Rapid
File size: 27.57 MB


Other 2016 Škoda Rapid Manuals:


Преузми упутство за употребу 2016 Škoda Rapid

Ручно Опис
Odlučili ste se za vozilo ŠKODA, u ovom uputstvu za upotrebu ćete naći opis za korišćenje vozila, važne napomene za bezbednost, održavanje i samopomoć, kao i tehničke podatke vozila, rukovanje s nekim funkcijama i sistemima vozila se vrši preko Infotainment.

Nemojte samo čitati ovo uputstvo za upotrebu, nego i pažljivo pročitajte uputstvo za rad Infotainment, način postupanja u skladu sa oba uputstva je pretpostavka za pravilno korišćenje vozila, prilikom upotrebe vozila neophodno je uvek obratiti pažnju na opšte obavezujuće zakonske odredbe, Želimo vam mnogo zadovoljstva i prijatnu vožnju vašim vozilom ŠKODA.

Konstrukcija i dalje informacije u vezi uputstva, automati za namotavanje pojasa i kočnica, brisači stakla i uređaj za pranje vetrobrana, oprema za slučaj nužde i samopomoć.

Specifični podaci za vozilo u zavisnosti od, u literaturi vašeg vozila uvek ćete naći ovo uputstvo za upotrebu i plan servisiranje, brošura "Na putu" sadrži brojeve službe za podršku klijenata uvoznika i servisa, u pojedinim državama, kao i brojeve za poziv u slučaju nužde.

U zavisnosti od opreme literatura za vozilo može da sadrži i uputstvo za upotrebu radija odn, ovo uputstvo važi za sve varijante karoserija za vozilo kao i za sve pripadajuće, varijante modela kao i sve stepene opremljenosti, u ovom uputstvu za upotrebu opisane su sve moguće varijante opreme pri.

Čemu nisu označavane kao posebna oprema, varijanta vezana za određeni, model ili oprema za određeno tržište, obim opreme vašeg vozila se zasniva na kupoprodajnom ugovoru za vozilo, pitanja u vezi obima opreme obratite se po potrebi ŠKODA partneru.

Slike u ovom uputstvu za upotrebu služe isključivo kao ilustracija, slikama se kod vozila može razlikovati u nebitnim detaljima, prikazana je, navedeni podaci u uputstvu za upotrebu odgovaraju trenutnom stanju informacija za vreme pripreme za štampanje, na osnovu tehničkih podataka, ilustracija i informacija u ovom uputstvu ne.

Preporučujemo da Internet stranice, na koje se u ovom uputstvu ukazuju, plan servisiranja sadrži dokumentaciju o primopredaji vozila, informacije u vezi, uputstvo za uporebu Infotainment uređaja sadrži opis rukovanja sa Infotainment uređajem, po potrebi i neke funkcije i sisteme vozila, pomoću ovog QR-kóda otvarate Internet stranu sa pregledom modela za.

Stranicu takođe možete otvoriti tako što ćete uneti sledeću adresu u pregledaču, željeni model i prikazaće se meni sa literaturom, željeno uputstvo, koje se može prikazivati ili onlajn ili u pdf-formatu, tekstovi sa ovim simbolom sadrže dodatne informacije.

U pratećoj literaturi su korišćeni sledeći termini, koji se odnose na servisiranje, „Ovlašćeni servis - Servis koji stručno sprovodi radove servisiranja za vozila, servisni partner, kao i nezavisna radionica, „ŠKODA servisni partner - Radionica, koja je ugovorom ovlašćena od strane.

Proizvođača ili distributera da sprovodi radove servisiranja za vozila, marke ŠKODA i da prodaje originalne ŠKODA delove, „ŠKODA partner - Preduzeće, koje je ovlašćeno od strane proizvođača ili distributera za prodaju novih vozila marke ŠKODA i, ukoliko primenjivo, da, sprovodi njihovo servisiranje upotrebom originalnih ŠKODA delova i prodaju originalnih ŠKODA delova.

Pregled korišćenih simbola u uputstvu za upotrebu i kratka objašnjenja njihovog značenja, uput na uvodni modul nekog poglavlja sa važnim informacijama i sigurnosnim napomenama, situacije, pri kojima vozilo treba zaustaviti što je pre moguće, tekstovi sa ovim simbolom ukazuju na ozbiljnu opasnost od nezgode, povreda ili opasnost po životu.

Tekstovi sa ovim simbolom ukazuju za opasnost od oštećenja vozila ili moguću, tekstovi sa ovim simbolom sadrže informacije u vezi zaštite životne sredine, kao i savete u vezi ekonomične upotrebe, konstrukcija i dalje informacije u vezi uputstva za.

Ovo uputstvo za upotrebu je podeljeno hijerarhijski u sledećim područjima, se uvek nalazi na donjoj desnoj strani,  Uvod u temu - pregled modula unutar poglavlja, uvodne informacije u.Škoda Модели

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders