2014 Škoda Octavia - Kezelési útmutató (in Hungarian) (288 pages)

Posted on 27 Jun, 2015 by David
Model: 2014 Škoda Octavia
File size: 18.62 MB


Other 2014 Škoda Octavia Manuals:


Letöltés Manual 2014 Škoda Octavia

Kézi Leírás
A kezelési útmutató egy meghatározott rendszer szerint épül fel, hogy szükséges, információkat könnyen és gyorsan megkereshesse és megkaphassa, ennek a kezelési útmutatónak a tartalma relatív rövid fejezetekre van felosztva, amelyek az áttekintő fejezetekben vannak összefoglalva.

A fejezetek utáni tartalomjegyzék és a kezelési útmutató végén található részletes betűrendes névmutató segítségével gyorsan megtalálhatja keresett információt, minden iránymeghatározás, mint „bal oldal, „jobb oldal, „elöl, „hátul a jármű menetirányához viszonyított irányt határoz meg, az értékek metrikus mértékegységekben vannak megadva, egy fejezetben fontos információkat és biztonsági tudnivalókat tartalmazó szakaszra utalást jelöl.

A szakasz folytatását jelzi következő oldalon, azokat a helyzeteket jelöli, amelyek esetén a járművel a lehető leghamarabb meg kell állni, a kijelzést jelöli MAXI DOT kijelzőben, ebben a kezelési útmutatóban a monokróm („fekete-fehér) MAXI DOT kijelző kijelzését használjuk a kijelző megjelenítéséhez, amennyiben az nincs másképp megadva.

A legfontosabb megjegyzések a VIGYÁZAT felirattal vannak jelölve, ez a Figyelem megjegyzés a járművet érhető lehetséges sérülésekre hívja fel a figyelmet (pl, a Környezet feliratú megjegyzés környezetvédelemmel kapcsolatos tudnivalókra, egy normál Megjegyzés a jármű működtetésére vonatkozó fontos információkra.

A kiszállítás/első üzembe helyezés időpontjaa) (VIN), igazolom, hogy az adott járművet rendeltetésszerű állapotban átvettem és, megismertettek annak helyes kezelésével, valamint garanciális feltételekkel, Ön egy ŠKODA mellett döntött, köszönjük bizalmát.

Ön egy a legmodernebb technikával és számos felszereltséggel rendelkező járművet kapott, el figyelmesen ezt a kezelési útmutatót, mivel ennek az útmutatónak az ismerete előfeltétele jármű helyes, a járművére vonatkozó esetleges kérdéseivel forduljon egy ŠKODA partnerhez, sok örömet és jó utat kívánunk ŠKODA autójával.

A fedélzeti irodalomban a következő fogalmakat használjuk, amelyek a járművének szervizelésére vonatkoznak, › „Szakszerviz - olyan szerviz, amely a ŠKODA márkájú járműveken szakszerű, ŠKODA szervizpartner, mind egy független szerviz, › „ŠKODA szervizpartner - egy szerviz, amely a szerződés szerint gyártó ŠKODA.

Végez a ŠKODA márkájú járműveken és ŠKODA eredeti alkatrészeket ad el, › „ŠKODA partner - egy vállalkozás, amely a gyártó ŠKODA AUTO a, értékesítőpartnere által minősített, ŠKODA márkájú új járműveket ad el, és elvégzi azok szervizelését ŠKODA eredeti alkatrészek használatával és ŠKODA, ez a kezelési útmutató a jármű összes karosszériaváltozatára, valamint az összes hozzá tartozó modellváltozatra vonatkozik.

Az összes lehetséges felszereltségi változat le van írva úgy, hogy jelölve lennének többletfelszereltségként, a modellváltozattól vagy piactól függő felszereltségként, tehát a járművében nem található meg az összes felszereltségi elem, amelyek, ebben a kezelési útmutatóban le vannak írva, a járművének a felszereltségi állapota a járműhöz tartozó adásvételi szerződésére vonatkozik.

Az ábrák nem lényeges részletekben eltérhetnek a járművétől, ezek csak általános információkat nyújtanak, kellékhiányosság és ŠKODA garancia az új, a motor beindítása és leállítása kulccsal, a motor beindítása és leállítása - KESSY.

A ŠKODA partnere eladóként jótáll az új ŠKODA gépjárművén a kellékhiányossággal szemben, a ŠKODA eredeti alkatrészekért és ŠKODA eredeti tartozékokért, összhangban a törvényi előírásokkal és az adásvételi szerződéssel, a kellékhiányosságból kiindulva adja Önnek a ŠKODA AUTO a, a ŠKODA garancia keretében a ŠKODA AUTO a.

› Azoknak a sérüléseknek a javítása, amelyek a ŠKODA garancia kezdetétől számított két éven belül járművén fellépnek, › Azoknak a fényezési sérüléseknek a javítása, amelyek a ŠKODA garancia kezdetétől számított három éven belül járművén fellépnek, › Az átrozsdásodások javítása a karosszérián, amelyek a garancia kezdetétől számított tízenkét éven belül lépnek fel a járművén, karosszérialemezek belső oldala felől a külső oldala felé keletkeznek.

A garancia kezdete az az időpont, amikor az első vásárló járművet ŠKODA, partnertől a vásárlás következtében átveszi vagy az első üzembe helyezés dátuma, a hiányosságok javítása cserével vagy a hiányos alkatrészek javításával történhet, a kicserélt alkatrészek ŠKODA szervizpartner tulajdona.

További igények a ŠKODA garanciából nem származtathatók, származtatható igény csereszállításra, nincs visszalépési jog, nem lehet igény egy, csereautó biztosítására a javítás idejére és kárpótlásra.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders