2014 Škoda Octavia - Instruktionsbog (in Danish) (281 pages)

Posted on 27 Jun, 2015 by RobertG
Model: 2014 Škoda Octavia
File size: 18.33 MB


Other 2014 Škoda Octavia Manuals:


Hent Manual 2014 Škoda Octavia

Manual Beskrivelse
Denne instruktionsbog er bygget systematisk op for at gøre det lettere dig, instruktionsbogen er opdelt i overskuelige kapitler, hvis indhold er inddelt i relativt, indholdsfortegnelsen, der er inddelt i kapitler, og det udførlige stikordsregister, bagest i instruktionsbogen gør det nemt at finde de ønskede informationer.

Alle retningsangivelser som venstre, højre, forrest, bagest, foran og bagi, værdierne bliver angivet i metriske enheder, markerer en henvisning til et afsnit med vigtige informationer og sikkerhedsanvisninger i forbindelse med et kapitel, bilen skal standses så hurtigt som muligt.

I denne instruktionsbog bliver det monokrome (sort-hvide) MAXI DOT-display anvendt til visningerne i displayet, med mindre andet er angivet, de vigtigste anvisninger er altid markeret med overskriften BEMÆRK, anvisninger med overskriften Pas på gør opmærksom på, at der kan opstå skader, på bilen (fx på gearkassen), eller at der kan være fare ulykke.

Anvisninger med overskriften Miljø indeholder forskellige miljøoplysninger, overskriften Anvisning gør opmærksom på vigtige informationer i forbindelse med, jeg er blevet gjort fortrolig med den korrekte betjening af bilen samt med, alt efter hvad der kommer først.

Med din nye ŠKODA får du en bil med den nyeste teknik og et stort udvalg af udstyr, vi ønsker dig god fornøjelse med din ŠKODA, i bilens hæfter og bøger bliver der anvendt følgende begreber, som vedrører gennemførelse af service på din bil, › Værksted – virksomhed, der udfører fagligt servicearbejde biler af mærket.

› ŠKODA servicepartner – værksted, som via en kontrakt med producenten, › ŠKODA partner – virksomhed, som via producenten ŠKODA AUTO a, salgspartner er autoriseret til at sælge nye biler af mærket ŠKODA, og så, vidt det er aktuelt at udføre service ved anvendelse af ŠKODA Original Dele og.

Denne instruktionsbog gælder for alle karrosserivarianter af bilen samt alle tilhørende modelvarianter, der bliver beskrevet mange forskellige udstyrsvarianter, uden at disse bliver kendetegnet som ekstraudstyr, modelvariant eller markedsafhængigt udstyr, det betyder, at det ikke nødvendigvis er alle de udstyrskomponenter, der er beskrevet i denne instruktionsbog, der findes i din bil, din bils udstyr er beskrevet i købekontrakten til bilen.

Billederne kan i uvæsentlige detaljer afvige fra din bil; de er kun ment som generel information, garanti- og reklamationsret og ŠKODA garanti på, start og standsning af motor med nøgle, start og standsning af motor – KESSY.

Garanti- og reklamationsret og ŠKODA, din ŠKODA partner hæfter som sælger for mangler på din nye ŠKODA, på ŠKODA, original Dele og ŠKODA Original Tilbehør i overensstemmelse med de lovmæssige, ud over garanti- og reklamationsretten giver ŠKODA AUTO a.

I forbindelse med ŠKODA garantien sørger ŠKODA AUTO a, › Reparationer på skader, der opstår inden for 2 år fra begyndelse af ŠKODA garantien på din bil, › Reparationer af lakskader, der opstår inden for 3 år fra begyndelse af ŠKODA, › Reparationer af indefrakommende gennemtæring på karrosseriet, som opstår.

Karrosseriplader fra indersiden til ydersiden opfattes som indefrakommende, gennemtæring på karrosseriet og er omfattet af ŠKODA garantien, garantiens begyndelse er det tidspunkt, hvor den første køber overtager bilen efter at have købt den af en ŠKODA partner eller datoen første indregistrering, afgørende er, hvad der kommer først, og det der dokumenteres i servicehæftet af.

Reparation i forbindelse med fejl kan ske ved at udskifte eller reparere den fejlbehæftede del, ŠKODA garantien giver ikke ret til yderligere krav, om omlevering, hævebeføjelse kan ikke gøres gældende, der kan ikke stilles krav, om erstatningsbil i reparationsperioden, og krav om skadeserstatning kan ikke.

Hvis din ŠKODA er købt hos en ŠKODA partner i et land i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (det vil sige EU-landene, Norge, Island og Liechtenstein) eller Schweiz, skal krav i forbindelse med ŠKODA garantien ligeledes gøres, gældende over for en ŠKODA servicepartner i et af disse lande, hvis din ŠKODA er købt hos en ŠKODA partner uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Schweiz, skal krav fra ŠKODA garantien også gøres, gældende hos en ŠKODA servicepartner uden det Europæiske Økonomiske.

Forudsætningen for at ŠKODA garantien gælder, er at alt servicearbejde er blevet, udført rettidigt og fagligt korrekt i henhold til producentens forskrifter, er blevet udført i henhold til producentens forskrifter, kan der stadig gøres garantikrav gældende, hvis og såfremt du kan bevise, at den forsømte service eller den.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders