2012 Škoda Octavia - Omistajan käsikirja (in Finnish) (244 pages)

Posted on 27 Jan, 2016 by Virge
Model: 2012 Škoda Octavia
File size: 3.75 MB


Other 2012 Škoda Octavia Manuals:


Lataa käsikirja 2012 Škoda Octavia

Manuaalinen Kuvaus
Olet valinnut ŠKODAN - sydämelliset kiitokset luottamuksesta, uusi ŠKODA on auto, jossa on uusinta tekniikkaa ja runsaasti varusteita, joista on varmasti hyötyä jokapäiväisessä auton käytössä, jos sinulla ilmenee kysymyksiä tai ongelmia autosi suhteen, niin ota yhteyttä paikalliseen valtuutettuun korjaamoon tai auton maahantuojaan, kansalliset lakeihin perustuvat määräykset ovat etusijalla tämän ohjeen tietoihin nähden.

Toivomme paljon iloa ŠKODA-autosi kanssa ja aina hyvää matkaa, auton asiakirjoihin kuuluvat tämä „Käsikirja, „Huoltokaavio sekä „Ohjeita matkalle, mukaan erilaisia ohjeita ja lisätietoja (esim, Škoda Ajoturvan (koskee vain joitakin maita).

Jos jokin edellä mainituista julkaisuista puuttuu, käänny ŠKODA-liikkeen, pitää ottaa huomioon, että auton tekniset asiakirjat ovat aina etusijalla näiden käyttöohjekirjojen tietoihin nähden, takuukorvausvaatimuksen edellytyksenä vahvistus tehdyistä huoltotöistä, tässä käyttöohjekirjassa kuvataan kaikki mahdolliset varusteluvaihtoehdot ilman erikoisvarusteita, mallivaihtoehtoja tai markkinakohtaisia.

Ota siksi huoltovihko aina mukaan, kun viet autosi ŠKODA-huoltoon, näin ollen sinun autossasi ei ole kaikkia niitä varusteita, jotka tässä, katso oman autosi varustetaso kauppasopimukseen liittyvistä asiakirjoista, jonka olet saanut auton hankinnan yhteydessä, kuvat voivat poiketa autostasi vähäpätöisissä yksityiskohdissa; ne.

Käyttöä koskevien informaatioiden lisäksi käyttöohjekirja sisältää tärkeitä käyttö- ja hoito-ohjeita oman turvallisuutesi vuoksi ja autosi arvon, turvallisuussyistä on ehdottomasti otettava huomioon myös varusteita, muutoksia ja varaosia koskevat informaatiot ⇒ Sivu 191, mutta myös muut tämän käyttöohjekirjan luvut ovat tärkeitä, sillä auton, asiallinen käyttö auttaa - säännöllisen hoidon ja huollon lisäksi - arvon.

Säilymiseen ja on sitä paitsi monissa tapauksissa edellytyksenä takuukorvausvaatimuksille, jos huoltovihko on kadonnut tai huonokuntoinen, käänny sen ŠKODAhuollon puoleen, jossa autosi säännöllisesti huolletaan, sisältää joidenkin maiden tärkeitä puhelinnumeroja sekä ŠKODA-maahantuojien ja -huoltoliikkeiden osoitteet ja puhelinnumerot, ensimmäiset kilometriä ja sen jälkeen.

Polttoaineen kulutus ECE-määräysten ja EUdirektiivien mukaisesti, moottori kW TSI - EU5, moottori kW - EU4, EU5, moottori kW - EU2, EU4, EU5.

Moottori kW TSI - EU5, EU2 DDK, moottori kW TDI CR - EU5, moottori kW TDI PD - EU4, moottori kW TDI CR - EU4, EU5.

Tämä käyttöohjekirja on laadittu siten, että tarvittavien informaatioiden löytyminen ja hyödyntäminen olisi helppoa, käsikirjassa on lukuja, joissa on lyhyitä kappaleita, otsikoiden mukaan järjestetty sisällysluettelo sekä hakemisto käyttöohjekirjan, koska varusteluvaihtoehdot saattavat ollakin hyvin moninaisia, ei voida välttää sitä, että huolimatta lukujen jaottelusta mainitaan satunnaisesti myös varusteita.

Sen jälkeen seuraa lyhyt informaatio (suurikokoisella kursiivilla), joka kertoo, mitä, kuvan jälkeen seuraa johdanto (suuremmilla kirjaimilla), jossa selvitetään tarvittavat käsitteet, kaikki suunnat, kuten „vasen, „oikea, „edessä, ja „takana annettu auton ajosuunnassa, kaikki neljä ohjetyyppiä, joita tekstissä on käytetty, on aina esitetty kunkin kappaleen lopussa.

Löytyy usein kaksoisnuoli, jota seuraa pieni kolmiomainen varoitusmerkki, varoitus -ohje muistuttaa mahdollisista vahingoista autolle (esim, tavallinen Ohje antaa tärkeitä tietoja auton käytöstä, yleiskuvasta näet nopeasti auton mittarit ja hallintalaitteet.

– Suuntavalot, kaukovalot ja seisontavalot, valomerkki, – ja radion, radionavigaattorin ja puhelimen käyttönäppäimet, mittariston valaistuksen säätöpyörä ja valojen suuntauksen säätöpyörä, ● Tehdasasennettua radiota ja radionavigaattoria varten erilliset käyttöohjeet.

● Oikeanpuoleisella ohjauksella varustetuissa autoissa hallintalaitteiden järjestys poikkeaa kuvatusta järjestyksestä osittain ⇒ Kuva 1, ● Keskity ensisijaisesti ajamiseen! Auton kuljettaja vastuussa liikenneturvallisuudesta, ● Älä koskaan käytä mittariston hallintalaitteita ajamisen aikana, vaan aina, valintanuppi; käyttötapa (kierrä nuppia)/asetukset (paina nuppia).

– Toisen nopeusnäytön aktivointi tai aktivoinnin poisto: mph tai km/h, – Huoltoväli - jäljellä olevien päivien ja kilometri- tai mailimäärän näyttö seuraavaan huoltoon/nollaus1), jos osoitin on asteikon vasemmalla alueella, moottori ei ole vielä saavuttanut normaalia käyntilämpötilaansa.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders