2012 Škoda Octavia - Instruktionsbog (in Danish) (240 pages)

Posted on 27 Jan, 2016 by Matt Evans
Model: 2012 Škoda Octavia
File size: 6.27 MB


Other 2012 Škoda Octavia Manuals:


Hent Manual 2012 Škoda Octavia

Manual Beskrivelse
Med din nye ŠKODA får du en bil med den mest moderne teknik og med adskilligt udstyr, som du sikkert vil, udnytte fuldt ud under den daglige kørsel, således at du hurtigt kan blive fortrolig med din bil, skulle du have yderligere spørgsmål vedr.

Afvigende nationale lovregler skal prioriteres højere end de informationer, der gives i denne instruktionsbog, vi håber, at du får glæde af din nye ŠKODA og ønsker dig god tur, i bilen findes der udover denne instruktionsbog også servicehæftet, udstyr forefindes forskellige vejledninger samt tilføjelser til disse (f.

Mangler et af ovennævnte dokumenter skal du straks henvende dig hos, en autoriseret ŠKODA-servicepartner få hjælp, det skal bemærkes, at oplysningerne i bilens tekniske materiale altid, skal prioriteres højere end i denne instruktionsbog.

I denne instruktionsbog beskrives alle mulige udstyrsvarianter, uden, de markeres som ekstraudstyr, modelvariant eller markedsafhængigt, derfor findes ikke alle udstyrskomponenter, der beskrives i denne instruktionsbog i din bil, bilens udstyr beskrives i det salgsmateriale, som du fik, da du købte bilen.

Illustrationerne kan afvige fra din bil med uvæsentlige detaljer; de er, ud over information vedrørende betjening indeholder instruktionsbogen også vigtige henvisninger til drift og pleje af bilen, både for din sikkerhed såvel som til vedligeholdelse af bilen, vær af sikkerhedsgrunde altid opmærksom på informationerne vedr, tilbehør, ændringer og reservedele ⇒ Side 189.

Denne instruktionsbogs andre kapitler er også vigtige, idet en sagkyndig behandling af bilen - ud over regelmæssig pleje og vedligeholdelse tjener til at bevare dens værdi, bekræftelse af mobilitetsgarantien (gælder kun i nogle lande), bekræftelse af gennemført servicearbejde er en forudsætning for garantien er gyldig, derfor skal servicehæftet altid afleveres, når bilen tages ind til eftersyn.

Hvis servicehæftet bliver væk eller går i stykker, skal du kontakte den, autoriserede ŠKODA-servicepartner, hvor du får foretaget den regelmæssige service af bilen, indeholder de vigtigste telefonnumre i de enkelte lande samt adresser, informationer til kørsel med automatisk 6-trins.

Det fysiske princip ved en frontalkollision, værd at vide når der er børn i bilen, de første kilometer - og derefter, tilbehør, ændringer og erstatning af dele.

Motor kW TSI - EU5, motor kW - EU4, EU5, motor kW - EU2, EU4, EU5, motor kW TSI - EU5, EU2 DDK.

Motor kW TDI CR - EU5, motor kW TDI PD - EU4, motor kW TDI CR - EU4, EU5, denne vejledning er systematisk opbygget, for at gøre det nemmere finde og.

Instruktionsbogens indhold er inddelt i relativt korte afsnit, som er sammenfattet i, indholdsfortegnelsen som er inddelt i kapitler, samt den udførlige stikordsfortegnelse, som forefindes bagest i instruktionsbogen, hjælper dig med hurtigt af finde, de fleste afsnit gælder alle biler, idet udstyrsvarianterne dog kan være mangfoldige, kan det på trods af inddelingen i afsnit ikke undgås, at der af og til også omtales udstyr, som din bil ikke har.

Der følger en kort informationstekst (i store kursive bogstaver), som forklarer, efter en illustration følger en vejledning (i større skrift) der forklarer de nødvendige handlinger, alle retningsangivelser som venstre, højre, foran, bag refererer til bilens, £ Afsnittet fortsætter på næste side.

Alle fire anvisningsmåder, som er anvendt i teksten, er altid anført i slutningen af, de vigtigste anvisninger er markeret med overskriften OBS!, en forsigtig-anvisning gør dig opmærksom på mulige skader på din bil (f, en miljøanvisning gør dig opmærksom på beskyttelsen af miljøet.

En normal Information gør opmærksom på vigtige informationer vedrørende driften af din bil, denne oversigt skal hjælpe til hurtigt at blive fortrolig med displays, – Blinklys, fjernlys og parkeringslys, overhalingsblink.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders