2011 Škoda Octavia - Omistajan käsikirja (in Finnish) (195 pages)

Posted on 27 Jan, 2016 by Cowabunga
Model: 2011 Škoda Octavia
File size: 12.24 MB


Other 2011 Škoda Octavia Manuals:


Lataa käsikirja 2011 Škoda Octavia

Manuaalinen Kuvaus
Olet valinnut Škodan - kiitos luottamuksesta, uudessa Škodassasi on uusinta tekniikkaa ja runsaasti varusteita, joista on hyötyä jokapäiväisessä käytössä, jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys paikalliseen huoltoon tai maahantuojaan, kansalliset lakeihin perustuvat määräykset ovat etusijalla tämän ohjeen tietoihin nähden.

Auton asiakirjoihin kuuluvat tämä ”Käsikirja”, ”Huoltokaavio” sekä, mukaan erilaisia ohjeita ja lisätietoja (esim, Škoda Ajoturvan (koskee vain joitakin maita), takuukorvausvaatimuksen edellytyksenä vahvistus tehdyistä huoltotöistä.

Jos jokin edellä mainituista julkaisuista puuttuu, käänny Škoda-liikkeen, ota siksi huoltovihko aina mukaan, kun viet autosi Škoda-huoltoon, huomaa, että auton asiakirjojen tiedot ovat etusijalla käsikirjojen, jos huoltovihko on kadonnut tai huonokuntoinen, käänny sen Škodahuollon puoleen, jossa autosi säännöllisesti huolletaan.

Tässä käsikirjassa selostetaan auton nykyinen varustetaso, käyttöä koskevien tietojen lisäksi käsikirja sisältää omaan turvallisuuteesi ja, auton arvon säilyttämiseen liittyviä käyttö- ja hoito-ohjeita, turvallisuussyistä ota ehdottomasti huomioon myös varusteita.

Muutoksia ja varaosia koskevat tiedot  sivu 154, muutkin tämän käyttöohjekirjan luvut ovat tärkeitä, sillä auton asiallinen, käyttö auttaa - säännöllisen hoidon ja huollon lisäksi - arvon säilymiseen, lisäksi se on monissa tapauksissa edellytys takuukorvausvaatimuksille.

Sisältää joidenkin maiden tärkeitä puhelinnumeroja sekä Škoda-maahantuojien ja -huoltoliikkeiden osoitteet ja puhelinnumerot, ensimmäiset kilometriä ja sen jälkeen, tämä käsikirja on laadittu siten, että tarvittavien informaatioiden löytyminen ja, käsikirjassa on lukuja, joissa on lyhyitä kappaleita.

Otsikoiden mukaan järjestetty sisällysluettelo sekä hakemisto käsikirjan lopussa, koska varusteluvaihtoehtoja on paaljon, ei voi välttää, että huolimatta lukujen jaottelusta mainitaan satunnaisesti myös varusteita, joita autossasi ei ole, luvun lopussa ja se ehdottomasti huomioitava, varoitus-ohje muistuttaa mahdollisista vahingoista autolle (esim.

Sen jälkeen seuraa tiivistelmä (suurikokoisella kursiivilla), joka kertoo, mitä tässä, kuvan jälkeen seuraa useimmiten johdanto (suhteellisen suurin kirjaimin), joka kuvaa, kaikki suunnat, kuten ”vasen”, ”oikea”, ”edessä”, ja ”takana” annettu auton ajosuuntaan,  Näin merkityt varusteet kuuluvat vakiona ainoastaan tiettyihin malliversioihin tai.

Ovat saatavissa lisävarusteina vain tiettyihin malleihin, tavallinen Ohje muistuttaa yleisesti tärkeästä asiasta, kuva Eräät kuvassa esitetyt varusteet kuuluvat vain joihinkin malliversioihin tai ovat valinnaisvarusteita, yleiskuvasta näet nopeasti auton mittarit ja hallintalaitteet.

 suuntavalot, kaukovalot ja seisontavalot, kaukovalomerkki, etumatkustajan turvatyynyn pois- ja päällekytkennän avainkatkaisin*, tehdasasennettua radiota ja navigaattoria varten on kyseisen laitteen erilliset käyttöohjeet, oikeanpuoleisella ohjauksella varustetuissa autoissa hallintalaitteiden järjestys.

Poikkeaa kuvatusta järjestyksestä osittain  sivu 8, kuva 1, pikaohjeen tarkoitus on tutustuttaa sinut nopeasti autosi tärkeimpiin, kuva Säädettävä ohjauspyörä: Vipu ohjauspylvään alapuolella/oikea etäisyys ohjauspyörästä, ohjauspyörän asentoa voi säätää portaattomasti korkeus- ja pituussuunnassa.

– Käännä ohjauspyörän alapuolella oleva vipu alas  kuva 3 - vasemmalla, – Säädä ohjauspyörä haluttuun asentoon (korkeus- ja etäisyyssuunnassa), kuva Keskuslukituksen radiokaukoohjain ja avain, lisäohjeita  sivu 36, ”Auton lukituksen avaaminen ja lukitseminen”.

– Nosta vipu ylöspäin vasteeseen saakka, lisäohjeita  sivu 75, ”Ohjauspyörän asennon säätäminen”, säädä ohjauspyörä siten, että ohjauspyörän ja rintalastan väli vähintään, ohjauspyörää saa säätää vain auton ollessa paikallaan - onnettomuusvaara.

Turvallisuussyistä vivun täytyy olla aina tiukasti ylös painettuna, ettei ohjauspyörä muuta asentoaan tahattomasti ajon aikana - onnettomuusvaara, lisäohjeita  sivu 51, ”Etuistuimien säätäminen”, kuljettajan istuinta saa säätää vain auton ollessa paikallaan onnettomuusvaara.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders