2009 Škoda Octavia - Uputstvo za upotrebu (in Serbian) (218 pages)

Posted on 27 Jan, 2016 by Challenger
Model: 2009 Škoda Octavia
File size: 13.1 MB


Other 2009 Škoda Octavia Manuals:


Преузми упутство за употребу 2009 Škoda Octavia

Ручно Опис
I vi možete da doprinesete očuvanju životne okoline, potrošnja Vašeg vozila Škoda , a time i sadržaj štetnih materija u izduvnim, gasovima u određenoj meri zavise od načina Vaše vožnje, buka i istrošenost vozila , takođe zavisi od vožnje.

O tome , kako da koristite Vaš automobil Škoda u smislu što većeg obzira prema, životnoj okolini a da ujedno vozite sa uštedom , pročitaćete u ovom Uputstvu, osim na ovo, obratite pažnju na delove koji su označeni sa, sarađujte sa nama - u cilju očuvanja životne okoline.

Odlučili ste se za Škodu- Hvala od srca na poverenju, sa vašom novom Škodom dobijate vozilo sa najmodernijom tehnikom i brojnim dodacima, koji će Vam sigurno biti, od velike koristi pri svakodnevnoj vožnji, upotrebu i tako brže i u potpunosti upoznate svoje vozilo.

Ako i posle toga imate neka pitanja ili probleme u vezi Vašeg vozila, obratite se Vašem prodavcu ili uvozniku vozila, tamo će Vaša pitanja, predlozi i kritike uvek biti prihvaćeni, zakonske odredbe imaju prednost u odnosu na informacije date u ovom uputstvu, Želimo Vam puno zadovoljstva i prijatne vožnje sa Vašom Škodom.

U pratećoj literaturi Vašeg vozila naćićete pored ovog uputstva za upotrebu”kao dodatak kratko uputstvo”, servisna knjižica” i pomoć na, biti data različita uputstva i uputstva za uređaje (npr, ako ste izgubili neki od gore navedenih dokumenata, odmah se obratite, ovlašćenom servisu, gde će Vam rado pomoći.

Obratite pažnju da su podaci dati u dokumentaciji vozila važniji od, onih koji su navedeni u ovom uputstvu, ovo uputstvo opisuje prvobitno dostupnu opremu, opreme su predviđeni ili kod kasnijih ili samo kod određenih modela.

Nebitnim detaljima, a prikazana je samo radi razumevanja osnovnih, osim servisnih informacija, uputstvo sadrži i savete za uporebu i, održavanje, bitne kako za vašu sigurnost tako i za ispravnost Vašeg vozila, u uputstvu su dati važni saveti i pomoć.

Svoj auto vozite bezbedno, ekonomično i uz minimalnu emisiju, uputstava u vezi opreme, popravki i zamene delova ⇒ strana 173, takođe je bitan i drugi deo ovog uputstva jer stručno rukovanje vozilom, pored propisanog održavanja i servisiranja, obezbeđuje ispravnost vozila.

I, osim toga, u većini slučajeva je uslov za ostvarivanje prava datih garancijom, potvrda o izvedenim servisnim radovima je jedan od uslova pri eventualnom pokretanju zahteva za ostvarivanje prava datih garancijom, zato kada odvezete auto u ovlašćeni servis, odmah predajte servisnu, ako ste izgubili servisnu knjižicu obratite se stručnom servisu u kome ste.

Servisnim radovima koje ste do tada izvršili, sadrži adrese i telefonske brojeve uvoznika Škodinog programa, uređaj za pomoć pri parkiranju unazad*, uređaj za brisanje i pranje stakla.

Mobilni telefon, uređaj za razgovor uz slobodne, kako se sigurnosni pojasevi pravilno nameštaju, važno je znati, ako prevozite decu, prvih kilometara i nakon toga.

Kutija prve pomoći*, sigurnosni trougao* i rezervne, Šlepanje od drugog vozila i vuča drugog vozila, vozila grupe Octavia Combi - vozila za nadogradnju, priloženo uputstvo je sistematski koncipirano, kako bi Vam omogućilo da na lak.

Način pronađete i saznate potrebne informacije, poglavlja, sadržaj i registar ključnih reči, tekst u priručniku je podeljen na relativno kratke delove, koji su obuhvaćeni u preglednim poglavljima, na osnovu poglavlja uređen sadržaj i opširan registar ključnih reči na kraju uputstva, omogućavaju Vam da brzo pronažete željenu informaciju.

Većina delova poglavlja važi za sva vozila, i pored podele poglavlja, a zbog mnogobrojnih varijanti ugrađivanja opreme, postoji mogućnost da se pomene i oprema koju Vaše vozilo ne poseduje.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders