2009 Škoda Octavia - Kezelési útmutató (in Hungarian) (220 pages)

Posted on 27 Jan, 2016 by Tusing
Model: 2009 Škoda Octavia
File size: 13.16 MB


Other 2009 Škoda Octavia Manuals:


Letöltés Manual 2009 Škoda Octavia

Kézi Leírás
Az Ön Škoda gépkocsijának üzemanyag-fogyasztása - és egyben kipufogógázok, károsanyag tartalma - az Ön vezetési stílusától függ, a zajok keletkezését és a kopást szintén befolyásolja az, hogy kezeli Ön, ebben a Kezelési útmutatóban megtalálható, hogyan tudja Škoda gépkocsiját.

Környezetet leginkább kímélő módon - és emellett takarékosan - üzemeltetni, egyszerűen lapozza fel a betűrendes tartalomjegyzékben „Környezetvédelem, kérjük, tartson velünk - környezet kedvéért, ezenkívül vegyen figyelembe a Kezelési útmutatóban minden olyan szövegrészt.

Ön egy Škoda mellett döntött - köszönjük bizalmát, az új Škoda a legmodernebb technikával és számos berendezéssel ellátott jármű, melynek pozitív tulajdonságait, a napi közlekedésben bizonyára élvezni is szeretné, kezelési útmutatót, hogy a járművét gyorsan és alaposan megismerje.

Ha további kérdései vagy problémái vannak a járművével kapcsolatban, forduljon a szakszervizéhez vagy az importőrhöz, mivel az egyes országokban eltérők a törvényes előírások, ezért azok elsőbbséget élveznek kezelési útmutatóban, sok örömet és jó utat kívánunk Škoda autójával, a jármű fedélzeti irodalmában emellett „Kezelési útmutató mellett.

Megtalálja még a „Rövid ismertetőt, „Szervizfüzetet és „Segítség, függően különböző útmutatók és kiegészítéseket találhat még (pl, ha a fenti útmutatók közül valamelyik hiányzik, akkor forduljon egy, vegye figyelembe, hogy a jármű papírjaiban található adatok.

Mindig elsőbbséget élveznek kezelési útmutatókban található, ez a kezelési útmutató a nyomtatás időpontjában rendelkezésre álló, később, vagy csak meghatározott piacokon rendelhető, lényeges részletekben eltérhetnek a járművétől, amelyek csak általános.

A kezelési útmutató a kezelési tudnivalókon kívül nagyon sok fontos, információt tartalmaz az üzemeltetésre, az ápolásra, a biztonságra, valamint a jármű értékének a megőrzésére vonatkozóan, járművét biztonságosan, gazdaságosan és környezetkímélő módon, kérjük, hogy biztonsági okokból feltétlenül vegye figyelembe.

Tartozékokra, az átalakításokra és az alkatrészcserére vonatkozó, azonban a kezelési útmutató más fejezetei is fontosak, mivel azok, karbantartás mellett - hozzájárul a jármű értékének megőrzéséhez és, ezenkívül sok esetben feltétele az esetleges garanciális igények érvényesítésének.

Meghatározott szervizmunkák igazolásai feltételei az esetleges garanciális igényeknek, ezért mindig vigye magával a szervizfüzetet, ha a járművét egy szakszervizbe viszi, ha a szervizfüzete megsérült vagy betelt, akkor forduljon a szakszervizéhez, ahol a jármű rendszeres karbantartását végezték, a Škoda-importőrök címeit és telefonszámait tartalmazza.

A rádiófrekvenciás távirányító elemének cseréje, miért kell biztonsági öveket használni, fontos biztonsági tudnivalók biztonsági övekkel, hogyan kell biztonsági öveket helyesen.

A gyerekülés rögzítése az „ISOFIX rendszerrel, az első kilométer és azután, az Octavia Combi N1 csoport járművei, az Octavia Combi csoport járművei - járművek.

A kezelési útmutató egy meghatározott rendszer szerint épül fel, hogy szükséges, a könyv tartalma relatív rövid fejezetekre van felosztva, amelyek az áttekintő fejezetekben vannak összefoglalva, a fejezetek utáni tartalomjegyzék és a kezelési útmutató végén található részletes, betűrendes névmutató segítségével gyorsan megtalálhatja keresett információt.

A legtöbb szakasz minden járműre vonatkozik, mivel a felszereltségi variációk lehetősége nagyon sok lehet, ezért nem kerülhető el, hogy a szakaszokban időnként olyan felszereltségek meg legyenek említve, amelyek nem vonatkoznak az Ön járművére.

Ezután következik egy rövid információ (nagy dőlt betűvel írva), amely, megmondja Önnek, hogy miről van szó ebben szakaszban, az ábra után többnyire egy leírás következik (relatív nagyobb betűkkel írva), amely.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders