2005 Škoda Octavia - Omistajan käsikirja (in Finnish) (189 pages)

Posted on 27 Jan, 2016 by Future
Model: 2005 Škoda Octavia
File size: 59 MB


Other 2005 Škoda Octavia Manuals:


Lataa käsikirja 2005 Škoda Octavia

Manuaalinen Kuvaus
Autoa tulisi käyttää, jotta siitä aiheutuisi, ja ympäristölle ja kuinka samalla rahaakin, huoma myös  -symbolilla merkityt tekstit, Škodanne polttoaineen kulutus ja pakokaasupäästöt riippuvat paljolti ajotavoistanne.

Myös auton melu ja kuluminen riippuvat siitä, olet valinnut uudeksi autoksesi Škodan, Škoda on kaikille sopiva luotettava auto, sen rakenteessa, materiaalien valinnoissa ja valmistuksessa.

Huomioitu erityisesti toimivuus, asiakastyytyväisyys ja ympäristön, uusi Škodasi taloudellinen polttonesteenkulutuksessa, sen, päästöt ovat pienet ja huoltovälit pitkät, se täyttää kaikki nykyaikaisen auton tyypilliset edellytykset kuten.

Taloudellisuuden, laadun, luotettavuuden ja arvon säilymisen, Škodasi huolenpitoa varten on valmiina tehokas huolto-organisaatio, toimivat tehtaan ohjeiden mukaan ammattitaidolla ja edulliseen, nämä Škoda-huollot ovat valmiina varmistamaan, että Škodassasi.

Vikojen korjaaminen ilmaiseksi takuun perusteella edellyttää, takuuvaatimukset hylätään, jos auton vauriot ovat johtuneet, osista tai tarvikkeista, joita Škoda-Auto ei ole hyväksynyt, tai jos, korjauksissa ei ole otettu huomioon huolto- ja korjausohjeita.

Škoda-liikkeet antavat lisätietoja auton ilmoitettujen ominaisuuksien yksityiskohdista ja mahdollisista maakohtaisista poikkeuksista, toivomme Sinulle hyvää matkaa kaikilla keleillä, tämän käyttöohjekirjan lisäksi auton asiapapereiden joukossa huoltovihko, osoiteluettelo avuksi matkalle, tekniset tiedot ja kaikki muut käyttöä koskevat ohjeet.

Sen lisäksi papereihin voi kuulua automallin, ja sen varusteiden mukaan erilaisia käyttöohjeita ja lisäohjeita (esimerkiksi autoradion käyttöohje), siinä tapauksessa, että kaipaat joitain auton asiapapereita tai jos sinulla tunne, ja malliversioista ei ole täydellinen tai.

Ota huomioon, että auton virallisissa papereissa esiintyvät tiedot ovat ensisijaisia tietoja tämän käyttöohjekirjan tietoihin nähden, autosi tekniset tiedot esitetty auton, ja muut lisäkäyttöohjekirjat tulee lukea huolellisesti mahdollisimman pian, jotta opit, nämä käyttöohjeet kuvaavat autojen varustetasoa kirjan painatuksen aikaan.

Vasta myöhemmin tai ne on tarkoitettu ainoastaan tietyille markkina-alueille, saattavat poiketa omasta autostasi joissakin vähäpätöisissä yksityiskohdissa; ne, erityistä huomiota kannattaa kiinnittää tämän käyttöohjekirjan lukuun ajotavasta: Siinä kerrotaan, miten voidaan ajaa turvallisesti, taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti, turvallisuuden vuoksi pyydämme ottamaan ehdottomasti huomioon myös tiedot lisävarusteista, muutoksista ja varaosasarjoista sivulta 159.

Mutta myös muut kappaleet ovat tärkeitä, sillä auton asiallinen käyttö auttaa säännöllisen hoidon ja huollon lisäksi auton arvon, huoltovihkoon vahvistetaan suoritetut huoltotyöt, jotka ovat takuuvaatimusten edellytyksinä, esitä huoltovihko aina, kun viet autosi.

Mikäli huoltovihko katoaa, tulee täyteen tai, menee käyttökelvottomaksi, käänny vakituisesti käyttämäsi huoltoliikkeen puoleen, mukainen auton tekninen taso ja täydellisin, ei ollenkaan saatavana tai ne on saatavana vain tietyillä vientimarkkinoilla.

Tähdellä * merkityt varusteet kuuluvat vain, tai ne on saatavana vain tiettyjen mallien, merkityt tekstit käsittelevät mahdollisia onnettomuus- ja vammautumisvaaroja, kirjoitetut tekstit ovat ympäristönsuojelun kannalta tärkeitä ohjeita.

Jos myyt autosi, anna autosi uudelle omistajalle kaikki autoa koskevat käyttöohjeet, n Hallintalaitteiden ja katkaisimien sijoittelu vaihtelee malliversion, n Tähdellä * merkityt varusteet kuuluvat vakiovarusteena vain, tiettyihin malliversioihin tai ne saatavana lisävarusteena vain.

N Oikeanpuoleisella ohjauksella varustetuissa autoissa muuttuu, kuitenkin samat kuin vasemmanpuoleisella ohjauksella varustetuissa autoissa, autoissa, joissa on tehtaalla ensivarusteena asennettu radio, mukana.

Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders