2017 Škoda Fabia - Ägarmanual (in Swedish) (192 pages)

Posted on 12 Nov, 2016 by Cowabunga
Model: 2017 Škoda Fabia
File size: 31.8 MB


Other 2017 Škoda Fabia Manuals:


Hämta Manuell 2017 Škoda Fabia

Manuell Beskrivning
När belysningen är påslagen försvinner denna imma igen efter en kort stund där ljuset passerar. Använd därför om möjligt innerspegeln för att bedöma avståndet till efterföljande fordon. Om den elektriska spegelinställningen slutar fungera kan spegelytorna ställas in för hand genom att man trycker på spegelglasets kant.

På fordon med delat baksäte kan baksätets delar fällas fram och tas ut var för sig. Vid transport av tung last ska det variabla lastgolvet ställas in i det nedre läget. Om kylsystemet stängs av förblir endast ventilationsfunktionen aktiv så att inte lägre temperaturer än utetemperaturen kan uppnås.

En delvis lossad handbroms leder till överhettning inte ska sättas i rörelse – olycksrisk! av de bakre bromsarna. För hög hastighet eller en felaktig körmanöver det orsaka allvarliga skador på fordonet! kan orsaka allvarliga personskador och skador på fordonet. Detta minskar risken för en följdkollision på hinder identifieras inte nödvändigtvis av systemets sensorer.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders