2016 Škoda Fabia - Ръководство на потребителя (in Bulgarian) (232 pages)

Posted on 28 Apr, 2017 by Zepid
Model: 2016 Škoda Fabia
File size: 32.37 MB


Other 2016 Škoda Fabia Manuals:


Изтегляне 2016 Škoda Fabia

Описание
Под подвижния товарен под в горната позиция се получава пространство за прибиране на предмети. През студеното време на годината чрез включване на системата за охлаждане се предотвратява запотяването на стъклата. Засмукваният от вътрешността на автомобила дим се натрупва в странство на автомобила и се връща обратно в него.

При тези утежнени условия дебелината на спирачните накладки трябва да бъде проверена и между сервизните интервали от специализиран сервиз. По този начин можете да използвате спирачното действие на двигателя и да облекчите спирачките. Една частично освободена ръчна спирачка води до прегряване на задните спирачки.

Блокиращият механизмът блокира превкючвателния лост само при лът стои на място и двигателят му работи на празен ход. Това препятствие няма да рудването на автомобила се намират в задната или също в предната броня бъде разпознато от сензорите на системата. След отпускане на педала за газта скоростта се понижава до запаметената преди това стойност.Use of Cookies    About    Contact us
All marks are the property of their respective holders